Oznake

Far Cry 2

Alternativna imena: Far Cry 2

Far Cry 2 - računalne igre u žanru prvom licu pucač. Igra Far Cry 2 je drugi dio serije igara Far Cry, bez uzimanja u obzir razne dodatke. No, nema tamnije nego nastavak na događaje iz priče, i nema veze u javnost. Igra nije bila toliko popularna, ali još uvijek ima dosta veliki broj njegovih obožavatelja. Svaka igra ima svoju posebnost. Samo ti pokušavam shvatiti gdje su došli, što privlači sve u igri. Igra Far Cry 2 može biti samo na miru, jer po dizajnu samo single-user modu. Tvoj lik je za vas čeka.

Možda već u žurbi da se brzo skinuti Far Cry 2, i izgubio u igrivosti. Ili možete se upoznati s igrom u početku, čitajući i pregledavajući recenzije. I hrabro s povjerenjem Download igre Far Cry 2.

Vi ste ovdje pojaviti na teritoriju jedne afričke zemlje, kao što je vojska, a jedan glavni cilj - eliminacije iz svijeta ilegalnog trgovca oružjem. Uostalom, u određenoj mjeri, da je iz njega u tijeku građanski rat je u tijeku između dviju zaraćenih strana: Ofoten - United Front rad osloboditeljima i SNA - Savez narodnog otpora. Ograđen grad, a ne dopustiti da netko nije objavljen. No, oružje baš ne završava. Više preživjeli i civile pod prijetnjom infekcije raznih bolesti. U principu, sve u fatalnoj stanju. Tu jednostavno nije dovoljno, a vi, odnosno vaš lik.

U igri ste uključeni takve likove:

• Jackal;

• Ruben Oluvagembi;

• Addy Mbantuve;

• Oliver Tambossa;

• Leon Gakumba;

• Prosper Kouassi.

Jackal - glavni negativac u igri. Dobavljač oružja u grad. Sudbina zavisi od protagonista.

Ruben Oluvagembi - preživjela novinar koji traži od junaka za pomoć u potrazi za zapisima razgovor s Jackal. Preživio u ovim uvjetima.

Addy Mbantuve - okrutna i dominantan karakter. Ofoten na čelu organizacije. Je udario na neprijatelja smrti.

Oliver Tambossa - Major upravlja SNA. Ne preživio rat.

Leon Gakumba - liječnik, nakon toga se dodaje Ofoten. Mučen.

Prosper Kouassi - dovelo ulica lopove na Palama. Uključeno u SNA kasnije ubijen.

Sve dostavljen Vam Far Cry 2 misije provodi s teškoćama. I tamo na putu da krenu prema glavnom cilju. Na kraju, ne dođete do spoznaje da se, također, mora umrijeti, jer vjerojatno su zaraženi.

U postizanju sve svoje ciljeve u cilju Far Cry 2 oružja kao što su mačetama, jurišnih pušaka i strojnica, snajperske puške, pištolje - mitraljeza, pušaka, lakih bacača granata, pištolji, eksploziv, bacača plamena, minobacačima, i još mnogo toga. Također dodatni verzija dobivate napuniti.

Također ima razne prijevoz, koji pomaže u prevladavanju velike udaljenosti mete.

U igri Far Cry 2 nije teško, samo se brine o životu. Igra Far Cry 2, sa svoje strane, s vrlo dobru grafiku, uz maksimalno mogućeg prijenosa stvarnosti događaja će vam pomoći.

Dobra igra! Hvala na pažnji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more