Oznake

Far Cry 3

Alternativna imena: Far Cry 3

Far Cry 3 - računalne igre u žanru otvorenom svjetskom FPS sa elementima RPG-a. Far Cry 3 igre uključuje putovanje za opstanak na otoku, tropski raj na Zemlji, otok ruke. Igra oduševio svojim fanovima pristup nije u daleku 2012. Ovo je treći dio takve zanimljive povijesti igre Far Cry. Ali nije nastavak, jer to nema nikakve veze s prethodnim dijelovima, osim što akcija se događa u svim igrama na otocima, u džungli. Igra je stekao popularnost, ne može, kao što je i njegov prethodnik. Vaš junak ne samo da će se suočiti s neprijateljima. U principu igra stoji.

Požurite da posjetite stranicu i preuzeti Far Cry 3. i prije nego što ga nije zaboravite pročitati recenziju i gledati video - recenzije. A onda možete preuzeti igru ​​i Far Cry 3.

Igra Far Cry 3 budna i na otoku, koji je došao na odmor sa svojom braćom i prijateljima. No, nije uspješno doći u ruke pobunjeničkih plemena domaćih gusara.

Kad pobjeći sa svojim bratom, ste uspjeli pobjeći, a tvoj brat umre. I naiđete na gusara koji se protivi organizaciju - lokalni otpor.

Kao rezultat toga, dobivamo sljedeće u igri znakove:

• Jason Brody,

• Waas Crna Gora;

• Grant Brodie;

• Dennis Rogers;

• Lisa snijeg;

• Oliver Carswell;

• Keith Ramsey;

• Daisy Lee;

• Riley Brodie;

• Sam Baker.

Jason Brody - igra je protagonist. Nije znao što je u stanju u borbi.

Waas Crna Gora - vodeći bandu gusara, vrlo okrutno.

Grant Brodie - imate starijeg brata Jasona. WAAS ga ubija.

Dennis Rogers - vođa ustanka, postaje prijatelj Jason.

Lisa snijeg - voljeni Jason. Sudbina ovisi o vašem izboru, igra završava.

Oliver Carswell - prijatelj protagonista.

Keith Ramsey - prijatelj Jason.

Daisy Lee - djevojka Granda.

Riley Brodie - imate mlađeg brata na protagonista.

Sam Baker - upoznati s Spy Game i postaje suputnik za Jasona.

Kao rezultat toga, Far Cry 3 misije koje će nastati na putu bit će povezana s postizanjem temeljnog cilja - oslobođenja otoka od gusara da pomogne oduprijeti.

I ja sam ti dao kako bi se Far Cry 3 oružja u vrijednosti od oko 39 vrsta. To je dovoljno snažan da brane otok.

U igri Far Cry 3 može igrati na nekoliko načina: jednog igrača, multiplayer i co-op. Zadruga tebe i tvoje tri ostale drugove nudi za obavljanje određenih zadataka. Odnosno multiplayer modu uključuje timove heroja također se odnose na mreži.

Tu je također predviđeno, po vlastitom nahođenju, na dva načina razvoja događaja na kraju igre. Životi ovise o mnogim likovima.

Igra Far Cry 3 svidi izvrsnu grafiku za boljim prejedanje reality događaja. A glazba stanjio upotpunjuje cjelokupnu sliku o događajima u igri.

Stanovnici otoka morao je biti iznesen, zato što se osjeća mržnju i nasilje prema ljudima gusara. Samo vi i vaši drugovi, a nema dovoljno. Požurite da se pridruže tijek događaja.

Uspješna gameplay! Hvala na pažnji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more