Oznake

Farm Frenzy Besplatno

Alternativna imena: Farm Frenzy

The vrlo zabavna zabava igra.

Svakako znate Zabavni farmi slobodni od vremena kad se to moglo igrati samo na računalu. Sada je postala dostupna za Android, a možete je lako prepoznati na nepromijenjenom rasporedu i načinu upravljanja. Igračka je stvarno smiješna, podiže raspoloženje i zaboravlja na vrijeme. Predstavlja njenu tvrtku HeroCraft Ltd, koja nudi besplatnu besplatnu besplatnu besplatnu besplatnu besplatnu besplatnu besplatnu besplatnu besplatnu seriju. Sada ne morate propustiti ranč, jer je uvijek s vama.

U bilo kojem trenutku možete početi igrati u telefonu i nastaviti s istog mjesta na kojem ste posljednji put ostali. Također je postojala prilika da preuzmete Farm Frenzy Free na računalo, tako da su svi uvjeti za ugodnu igru ​​ponovno stvoreni.

Funkcije igre.

Da bi vam zabavili zabavu, programeri su pokušali učiniti proizvod nezaboravnim. Čekamo te:

  • General 72 fascinantni levellers
  • Više od 30 korisnih objekata
  • Dječje slatkih životinja
  • Diversiteti proizvoda
  • Mogućnost igranja u beskonačnom načinu rada
  • Bonusi za VIP igrače

Vrijedno je reći da je igra Farm Frenzy Free nudi mogućnost igranja neko vrijeme ili odabir beskonačnog moda. U prvom slučaju, morate se pridržavati postavljenih uvjeta da prođete trenutnu razinu i dođete do sljedećeg. Druga opcija uključuje opuštajuću igru, ali će postati dostupna kada se prve 24 faze ostavljaju u klasičnom načinu rada.

Počnite igrati.

Ako ste prvi put predstavljeni ovom proizvodu, korisno je saznati što nudi igra Merry Farm.

Za razliku od drugih igračaka istog žanra, sve izgleda kompaktno i sve je pri ruci. Oko travnjaka, na kojem životinje pase, postoje različite strukture. Možete ih vidjeti istodobno i lako možete slijediti procese koji zahtijevaju vašu intervenciju.

Ponekad morate brzo djelovati da ne propustite ništa. Posolite travu, tako da je dovoljno za sve veći broj ptica i stoke, sakupljajte jaja koja su pušena kokoši dok ne nestanu. Ljestvica potreba pokazat će jesu li stanovnici farme mučili žeđ. Ali imajte na umu da sijete korov ili ih vodite, morate platiti sve. Ako nemate dovoljno novca, brzo će biti nedostatak u svim smjerovima. Da biste to spriječili, učitajte ih iz skladišta u proizvodima prikolice i pošaljite ih na tržište. Kada proda, imat ćete devizni račun.

U početku možete prodavati samo jaja, ali kada se pojave tvornice i biljke, razni proizvodi će postati puno veći i skuplji. Na primjer, ovce daju vunu i može se pretvoriti u pređu. Kravlje mlijeko je pretučeno u maslac, a zrno je usitnjeno u brašno. Jednog dana moći ćete graditi pekaru, a vi ćete proizvoditi kruh i kolače. Ako prodajete ulje profitabilnije od mlijeka, kolači će donijeti još veću dobit od ulja.

Farm Frenzy Free također je sposoban ublažiti živce. Kućni ljubimci periodično napadaju medvjedi, ali kako ih ne bi oštetili, kliknite ih nekoliko puta i bit će u kavezu. Sada se može učitati u prikolicu i također se prodavati na tržištu. Ako vam predugo traje nespretno na terenu, s vremenom će tresti kavez i izaći ponovo biti sramotan. Iako je igračka besplatna, ona ima plaćeni sadržaj. Na primjer, za pravi novac možete kupiti mačku koja umjesto toga žeti proizvode i psa, tako da on otpusti medvjede. Kada se igrate s takvim asistentima, uskoro će se pojaviti bonusi i moći ćete kupiti više životinja za svoju farmu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more