Oznake

Rajsko gospodarstvo: Lucky Island

Alternativna imena: Farm Island: Hay Bay Gradski raj

Game Paradise Farm: Otok sreće pomoći će vam da se opustite.

Sa sigurnošću možemo reći da je razvojni inženjer izdao stvarno sjajnu igru ​​Paradise Farm: Luck Island. To će privući ne samo djecu, već i odrasle igrače. Biti u njemu, kao da se stvarno nalazite u skupom odmaralištu gdje možete jesti egzotično voće uživajući u zadivljujućoj prirodi tropskog otoka.

Rai Farm: Luck Island se može skinuti besplatno, što je već lijepo. Slijedeće, igrači se susreću s pričaju parrot maca. On će biti vaš vodič za lokalne ljepote, pomažući se da se uklopi u izbornik i načelo igre. Vrlo je jednostavno i lako ćete se sjetiti lekcije, tako da uskoro možete preuzeti upravljanje vašim kućanstvom. S njim ćete naučiti pravilno hraniti piliće, sijati i sakupljati pšenicu i što trebate za izgradnju postrojenja za proizvodnju hrane. Osim toga, postoji mogućnost preuzimanja Paradise Farm: Island of Fortune na računalo, ako je tako prikladnije za igranje.

Glavne značajke prikazane zabave.

Što se tiče općih karakteristika, ovo je:

Uzgoj usjeva
 • Iznajmljivanje robe u trgovini, odvozom ih avionom ili avionom
 • Temelji vlastite zoo
 • Osnovano za naručivanje
 • motela
 • Izlazni ekspedicije za proučavanje novih zemljišta
 • Kao što možete vidjeti, igra Paradise Farm: The Island of Luck pripremila je mnogo fascinantnih.

  • Zainteresirani ste za širok raspon igrača, počevši s djecom od 3 godine
  • Beautiful dizajn zvuka
  • Poliranje 3D grafike
  • Abilnost kupnje za pravi novac

  K Sljedeća područja pripadaju području igre:

   Ako smatrate da je glavna igra povremeno dopunjena planiranim ažuriranjima, neće biti nedostatka zanimljivih zadataka. Ideja stvaranja farme na tropskom otoku postala je vrlo uspješna. Sudionici vole skupljati bogate zalihe kokosa, banana, ananasa, manga i drugih plodova u inozemstvu. Ništa manje zanimljivi su kućni ljubimci zoološkog vrta: pande, lavovi, šareni papagaji, pelikani, pa čak i anteater. Za svaku od njih trebate vašu pticu i kuću, gdje god se mogao sakriti za spavanje.

   Trebaju hranu, a Paradise Farm: Lucky Island igra se brinula da imate izbor različitih kultura, struktura i mehanizama koji proizvode dovoljno hrane. Iskusni igrači znaju da posao nije ograničen samo na izgradnju određene zgrade. Kasnije će se morati poboljšati kako bi se povećala njegova produktivnost i ako ovo skladište ima više prostora za pohranu alata, sirovina i gotovih proizvoda.

   Farm Paradise: Otok Hay Island je izgrađen na takav način da nije povoljno da ostanete odvojeni od ostatka igrača. Uspjeh dolazi onima koji aktivno komuniciraju. Ponekad ćete morati pomoći novim prijateljima i ponekad zatražiti pomoć od njih. Trgovina je također važan dio procesa igranja, jer drugi mogu kupiti nešto što nedostaje i istodobno prodaju vlastitu višku robu. Jednom kad postanete skučeni na određenom području, jer se toliko više treba izgraditi, ali nema mjesta. Ako ste uspjeli uštedjeti dovoljno novca, pošaljite ekspediciju u džunglu kako biste pronašli novu pogodnu zemlju. Tko zna što će hrabri putnici naći u grmu? Možda će oni moći pronaći rijedak artefakt koji će vam pomoći u unapređenju igre i prednosti u odnosu na druge.

   Ali to će postati dostupno samo na vrijeme, ali sve počinje jednostavnim zadacima. Povećanje složenosti i brzine akcije je postupno, a ikone iznad zone pokazuju što treba učiniti. Te grafičke slike su sasvim razumljive pa ne bi trebalo postojati poteškoće.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more