Oznake

Upravitelj farme 2021

Alternativna imena:

Farm Manager 2021 jedna je od najboljih igara u žanru. Nevjerojatno realistična grafika pomoći će vam da uronite u atmosferu igre i da se osjećate kao pravi farmer. Igra ima zapanjujuće lijepe krajolike koje svakako vrijedi pogledati.

Na početku igre, kao i obično u igrama ovog žanra, nasljeđujete malu farmu koja ne ide dobro. Vaša farma neće biti najugodniji prizor. Krov staje je uništen, klimave šupe. Smeće posvuda, a napola pokvareno sijeno. Morat ćete zasukati rukave i početi čistiti, ali isplati se.

Vaše mogućnosti u igri su vrlo raznolike. Možete:

 1. Sadite drveće
 2. Rudarstvo
 3. Gradite tvornice i tvornice
 4. Unajmite radnike i sagradite im kuće

Ovdje je skraćeni popis stvari koje vas čekaju.

Programeri su posvetili veliku pažnju detaljima, to se osjeća u svemu.

Prilikom zapošljavanja stalnih i sezonskih radnika vodite računa o prostorijama u kojima će živjeti. Vi određujete plaće radnika i duljinu radnog dana. Pošaljite ih na obuku da poboljšaju svoje vještine ili ih otpustite. Zapamtite da radnici trebaju odmor. Nezadovoljni zaposlenik može napustiti radno mjesto bez dopuštenja ili čak nanijeti štetu poduzeću.

Prilikom uzgoja stoke morate kontrolirati zdravlje životinja. Da biste to učinili, morate izgraditi veterinarsku stanicu.

Dosta je životinja dostupno za uzgoj:

 • Pčele
 • Koze
 • Pilići
 • Puri
 • Patke
 • Guske
 • Krave
 • Riba
 • Divlje svinje i prepelice

Ovo je daleko od potpunog popisa, čak su i nojevi dostupni za uzgoj.

Izgradnja zgrada, a posebno tvornica, zahtijeva razmatranje je li kapacitet električne mreže dovoljan za takvo proširenje, a može biti potrebna i skupa nadogradnja. Zgrade se ne mogu pomicati, sve je kao u životu.

Terenski strojevi se mogu kupiti i prodati. Ako farma još nema puno novca, možda se isplati kupiti rabljenu opremu, ima manji resurs, ali je trošak puno niži. Kako bi oprema funkcionirala nesmetano, vrlo je poželjno izgraditi garažu i angažirati dobrog mehaničara.

Terenska obrada može se automatizirati dodjeljivanjem radnika odgovornih za to. Igra ima nevjerojatan broj biljnih vrsta. Neke od biljaka je najbolje saditi u staklenicima, jer je igra vrlo realistična. Ovdje se mijenjaju godišnja doba. Loše vrijeme može negativno utjecati na usjeve ako ima jakih kiša ili tuče. Udar groma izaziva požar, ali ne brinite, vatrogasci će vam u tom slučaju priskočiti u pomoć.

Da biste svu proizvedenu robu iznijeli s farme, trebat će vam logistički centar i transport.

Igranje Farm Managera 2021 bit će zanimljivo i nakon nekog vremena. Kako napredujete, složenost zadataka će se također povećavati. Uvijek će se nešto raditi, čak i kada vaša farma raste i postane veliko poduzeće.

Farm Manager 2021 besplatno preuzimanje neće raditi, zbog čega nam je jako žao jer igra zaslužuje pažnju. Ali nemojte se uzrujati, igra se može kupiti na igralištu Steam ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati odmah, farmi treba pomoć i mudar vođa!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more