Oznake

farma manija 2

Alternativna imena:

farm mania 2 je novi dio igre farme. Možete igrati s računalom. Grafika, kao iu prvom dijelu, nacrtana u crtanom stilu. Izvrsna glasovna gluma i vesela glazba zadovoljit će igrače.

Morat ćete početi s minimalnim kapitalom i gotovo potpunim nedostatkom opreme i zgrada. Ali to ga samo čini zabavnijim za igranje. Tradicionalno, programeri su se pobrinuli da igri pruže jasan i ne predug trening. Čak i ako je ovo prva farma igra koju ste instalirali, lako ćete je shvatiti.

Igralište je prilično malo, ali to ne smanjuje količinu posla:

  • Udomljavanje i briga o životinjama
  • Uzgoj povrća i voća
  • Proizvesti hranu za prodaju
  • Popravite seosku kuću i proširite štalu
  • Kupnja strojeva i vrtnog alata

Na prvi pogled može se činiti da igra izgleda jednostavno, ali ima sve što vas može zaokupiti. Glavni zadatak je zaraditi više novca i pretvoriti oronulu kuću i mali vrt u golemu farmu.

Nije previše isplativo trgovati samo uzgojenim proizvodima, najveći profit možete ostvariti ako od njih kuhate ukusnu hranu. Postoji mnogo recepata, a ako želite imat ćete priliku posvetiti pažnju kuhanju. Ovčja vuna omogućit će proizvodnju tkanine i šivati odjeću od nje.

Robu po izboru možete prodavati na tržnici ili u trgovini. Ovisno o proizvodu, dobitak može biti vrlo različit u oba slučaja.

Postupno, kako budete napredovali na svojoj farmi, dobit ćete pristup novim tehnologijama i još više mogućnosti proizvodnje.

Ukupno, u ovom slučaju, naći ćete više od 60 razina na putu razvoja. Osim izgradnje novih zgrada, bit će moguće poboljšati postojeće zgrade.

Nosač je dovoljno kompaktan da se njime lako upravlja. Ne morate se kretati kroz goleme kvadrate da pronađete pravu zgradu. Sve što posjedujete nalazi se na relativno malom prostoru.

Igra je prilično realna. Pazite na usjeve kako ne biste propustili pojavu štetnika i za to ćete biti nagrađeni izdašnom žetvom. Nadogradite svoj prijevoz, u početku je to jednostavan vagon, ali s vremenom, imate priliku nadograditi ga u moderan kamionet velike brzine.

Igranje Farm Mania 2 bit će zanimljivo jer je implementirana promjena doba dana. Svi poslovi koji se obavljaju su ciklički i zbog toga vam ne smeta obavljanje rutinskih stvari.

Osim glavne aktivnosti, možete provesti vrijeme igrajući ugrađenu igru, čiji je zadatak otkrivanje skrivenih predmeta. Na visokim razinama bit će prilično teško pronaći ovce skrivene među vegetacijom, ali ako uspijete, pronaći ćete nagradu.

Farm Mania 2 besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera. Cijena je simbolična i igra se često nalazi na sniženjima.

Ako želite postati vlasnik seoske farme, počnite igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more