Oznake

Farma Mjesto: Sretno selo u blizini malog grada i grada

Alternativna imena: Farma Mjesto: Sretno selo u blizini malog grada i grada

Classic game Farm i grad: farmi u blizini grada - dobra farme.

Nudimo veseli i šareni projekt za farm i grad: farma u blizini grada je dobra farma. Ova povremena igra na Androidu uvijek će biti pored vas, tako da možete pogledati Margaret i Petra u bilo koju minutu i pomoći im novom zadatku. Naći ćete fascinantan proces brige za farmu. Smiješne male životinje, bogati usjevi, mirisni cvjetovi i uvijek gostoljubivi prijatelji kojima možete pogledati goste. Da biste postali dio sretne obitelji, vrijeme je Ferma i grad: farmi u blizini grada - dobra farma za preuzimanje, jer je potpuno besplatna. A ako želite ubrzati neki proces, moguće je kupiti za pravi novac. U slučaju da vaš telefon nema dovoljno prostora za novu zabavu, možete preuzeti farmu i grad: farmu u blizini grada - na farmi na računalu. Sada nemate nikakvih prepreka da počnete raditi na krevetu.

Idemo u vrt.

Pritisak prsta na monitoru prikuplja bogatu žetvu zrelog pšenice, kukuruza, jabuka, svih vrsta plodova, povrća i voća, jaja i mlijeka. Plant luksuzne ruže, sijati nevjerojatna cvjetova na cvjetnjaku, biljke kokoši, janjetine, svinje, krave i druge životinje.

Game farma i grad: farma u blizini grada - za dobru farmu, to je:

Akada se glavna skripta povremeno ažurira, igrači nikada ne dosade igrivost.

  • Svijetla 3D grafika
  • Poslovanje igračima
  • Diversitet biljaka, životinja i mogućnosti
  • Zeleni usjevi
  • Trgovanje na tržištu
  • Dogradnja zgrada i njihovo poboljšanje
Dakle, potrebno je izvršiti različite zadatke kako bi dobili korisne darove za njega.

Subject Ferma i grad: farmi u blizini grada - na igralištu farme povezuje selo s metropolom. Kako bi stanovnici grada bili sretni, trebaju ukusne i svježe proizvode. Tko će odbiti mlijeko mlijeka, mirisnu jagodu ili slatki mrkvu? Ali ne samo da su izvorni proizvodi poznati po selima. Ako ste jednom pokušali, kako je ukusna pita od jabuka iz pećnice, nikad se ne zaboravlja. Kao što ste pogađali, ne samo da ćete morati uzgajati usjeve, već ih i pretvoriti u gotove proizvode. Samo zbog toga trebat će vam novac kao inicijalni kapital. Postupno, bit će dostupne zgrade za pečenje kruha, premlaćivanje maslaca, kuhanje sira i drugih.

Thus, potrebe građana će se povećati i morat ćete proizvesti više robe. Da biste to učinili, razbiti nove krevete i poboljšati svoje tvornice i tvornice tako da rade brže i produktivnije. Skladište, gdje se roba isporučuje, također treba stalno proširivati, ali ako nema apsolutno slobodnog prostora, pogledajte što je bilo na policama dulje vrijeme bez potrebe ili da se gomilalo. Vrijeme je da stvari budu u redu, šaljući prekomjerne količine na tržište, gdje je samo netko tko vam je potreban i dobit ćete prihode od prodaje. Ako uspijete dovesti sve industrije na maksimalnu razinu, formirati trgovinsku mrežu, osigurati stanovnike potrebne metropole i pronaći prijatelje među igračima, postići ćete glavni cilj naslova gradonačelnika Farma grada.

Game Farma igrači poput igrača različitih dobnih skupina, počevši od 3 godine. Razumljivo, lijepo, razvija. U slučaju poteškoća, uvijek se možete obratiti programeru za pomoć, a problem će biti riješen. Isto tako, tvrtka uzima u obzir želje igrača koje žele mijenjati, nadopunjavati, poboljšati. Uz takvu podršku imate mnogo uzbudljivih sati ispred jedne od najboljih farmskih igračaka. Vrijeme je za početak igranja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more