Oznake

poljoprivredni obrt

Alternativna imena:

Farmcraft je farma u minecraft stilu koju možete igrati na računalu. 3D grafika u kubičnom stilu tipičnom za minecraft. Glasovna gluma je visoke kvalitete i ne izaziva nikakve pritužbe. Glazba je ugodna, ne iritira tijekom vremena.

U igrici morate se baviti pravom zemljoradnjom. Bez kompromisa, sav posao se izvodi praktično onako kako se događa u stvarnosti.

Uspjeti u igri nije lako i potrebno je vrijeme, ali mnogima će se vjerojatno svidjeti ovaj realizam.

U ovoj igrici, kao i na svakoj farmi, čeka vas mnogo toga:

  • Sijte polja i žetite kad dođe vrijeme
  • Nadograditi i izgraditi nove proizvodne zgrade
  • Kupite opremu koja će vam olakšati rad
  • Trgovina poljoprivrednim proizvodima

Sve ovo i još mnogo toga čeka vas tijekom igre. Naučit ćete sve suptilnosti kada budete igrali Farmcraft.

Igra nije teška i čak je i djeca mogu igrati, ali učenje prije nego što počnete definitivno nikome neće škoditi. Programeri su pokušali učiniti proces učenja što sažetijim i razumljivijim, čak i ako takvu igru vidite prvi put.

Vi odlučujete kako će izgledati farma, gdje će biti smještena polja i zgrade. Osim toga, morat ćete odabrati koje ćete usjeve uzgajati.

Igra ne zahtijeva stalnu internetsku vezu, instaliranjem iste moći ćete igrati offline kad god želite.

Grafika se možda neće svima svidjeti, ali ima onih koje će sigurno oduševiti. Ima crtani, ali kubični, pojednostavljeni izgled. Ako ste ikada igrali minecraft, onda vas slika u ovom slučaju neće iznenaditi.

Ovdje ćete vidjeti puno poljoprivrednih strojeva. Svi su modeli dizajnirani u suradnji s tvrtkama BlockWorks i John Deere. Kao što ste vjerojatno pogodili, svaki traktor ili druga oprema ima postojeće analoge u stvarnom svijetu sa sličnim karakteristikama. To je prava tehnika koja je prenijeta na igru.

Većina programera poljoprivrednih igara nastoji igru održati što je moguće jednostavnijom kako igrači ne bi morali ulaziti u previše detalja. Programeri ove igre otišli su drugim putem, birajući put maksimalnog realizma. To je podiglo interes za igru i omogućilo mnogima da pokažu što je pravi posao farmera. Tijekom igranja možete puno naučiti dok ste u ugodnom okruženju. Na ovaj način nećete moći steći praktične vještine, to je razumljivo, ali dobit ćete teoretsko znanje uz zabavu u zanimljivoj igrici.

Farmcraft besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji mogućnost. Ovu igru možete kupiti na web stranici programera ili na Steam portalu. Ako ste htjeli dobiti igru besplatno, nemojte se obeshrabriti, nakon što potrošite vrijeme sigurno ćete je kupiti na nekoj od rasprodaja za malo novca.

Ako volite igrice Minecraft Universe ili želite naučiti više o poljoprivredi, ne propustite ovu jedinstvenu priliku i instalirajte igru odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more