Oznake

Farmerama

Alternativna imena: Farmerama

Farmerama online - je browser online igra koja privlači svoje svijetle, šarene likove i horizonte. Ovdje možete provesti svoje slobodno vrijeme na otvorenom, brigu o zemlji kuće i farme ... Online Igra Farmerama daje priliku da nauče upravljati domaćinstvu, ne prijavljuje se na ovu maksimalnog broja snaga.

Ova uzbudljiva igra ne treba instalirati igru ​​klijenta, a dostupan je s bilo kojeg preglednika. Sve što je potrebno za početak igre, to Farmerama online registracije.

OnLAN Farmerama Igra nudi dva načina za registraciju:

1. Izravno iz stranice. Na početnoj stranici, registracijski Polja gdje želite unijeti naziv (ime), lozinke, e-mail, unesite datum rođenja i pristati na pravila igre. Registracija na ovu igru ​​Farmerama je završio, možete početi gameplay.

2. Putem društvene mreže. Ako ste registrirani račun na Facebook, može se koristiti kao registraciju igra računa: Facebook klikom na ikonu u obrascu za prijavu na početnoj stranici, otvori prozor, u kojem će se tražiti da pristanu na pristup na svoj račun, suglasnost, unesite svoje korisničko ime i Pridružite se ovoj Farmerama koristi Facebook više. Sada možete igrati online u Farmerama!

Za one koji još nisu odlučili, to je vrijedno toga da se registrirate svoj račun ili ne, igra Farmerama online igra nudi besplatnu probnu verziju u kojoj se možete okušati kao buduća poljoprivrednik, nakon isteka probnog razdoblja, nakon čega je prijedlog za upis. Tako određena!

Ide u igru ​​prvi put, NPC (Sova) će dati prvih nekoliko radnih mjesta. Hoće li morati žetve, onda sjetva, ima još neke zabavne, ali poučne zadatke. Ali ... to je samo početak. Dalje, trebat će igrati Farmerama online, rade različite sadnju drveća, povrća i žitarica, sudjelovati u berbi, rasti i hraniti životinje, briga i zalijevanje svoju zemlju.

Kada će određenu razinu, igra Farmerama omogućilo da sudjeluju u natječaju za najbolje vrtnog alata, kao iu mnogim drugim natjecanjima. Također možete staviti svoj vrt za sve vidjeti i naučiti ono što drugi ljudi misle o njemu igračima.

Dali Farmerama online igre ima svoju valutu - i tyulpesso zelepenni. Zahvaljujući vama, možete obavljati transakcije.

Farmerama online igra ima razine razvoja gospodarstva koje moderni uspon, zahvaljujući iskustvu dodjeljuje za sadnju i branje usjeve. Sa svakim novim razini dostupni su na nova postrojenja i novih životinja. Tako je u Farmerama će igrati, ali ništa dosadno!

Igra Farmerama može se udvara susjedne livade, naravno, ne besplatno. Ovaj rad će se isplatiti.

Igrajte online igre Farmerama ne mogu samo sjediti kod kuće, ali i na drugom prikladnom mjestu, kao što je ured ili sjedi u udobnom osnivanja (s pristupom internetu).

Ali zašto govoriti puno o tome kako igrati Farmerama dobro, bolje barem probati jednom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more