Oznake

poljodjelski život

Alternativna imena:

Farming Life je vrlo zgodna farmerska simulacija igra, ima sve da bude jedna od najzanimljivijih igara ovog žanra. Igra ima izvrsnu grafiku i nenametljivu glazbu. Pastoralna slika seoskog života dočarava mir, a istovremeno igra ima prilično uzbudljivu ekonomsku komponentu.

Na samom početku igre upoznat ćete Sama i Lindu. Posjeduju malu farmu u predgrađu. Na njihovoj farmi stvari ne idu dobro. Trebaju im vaše mudro vodstvo da stvari isprave. U igri vas čeka puno stvari, sigurno ćete imati što raditi:

  • Posijecite drveće da očistite zemljište za polja.
  • Sadnja i berba voćaka.
  • Nabavka potrebne opreme.
  • Izgradite kuće za radnike, hangare u koje ćete smjestiti poljoprivrednu opremu, šupe, pa čak i mlinove.
  • Proizvodna trgovina na gradskoj tržnici.
  • Uzgoj pčela i skupljanje meda.

I ovo nije cijeli popis slučajeva, samo oni glavni, u nastavku možete saznati više o tome.

Kao što razumijete, čeka vas težak put od male farme do uspješnog poduzeća. S vremenom ćete moći otvoriti vlastitu proizvodnju raznih proizvoda, kao što su tvornica ljutih umaka, pekara i još mnogo toga. Nabavite novi kamion u koji možete isporučiti proizvode. Deseci različitih traktora i kombajna za obavljanje raznih poslova na farmi. Možete čak otvoriti i vlastiti kafić u malom gradu u blizini. Sudjelovanjem u gradskom natjecanju dobijte priliku za stjecanje novih stranica ako uspijete pobijediti. Kada čistite područje od neželjenih stabala, obratite pažnju na to jesu li voćke, možda je pametnije ostaviti ih i brati voće.

Na burzi rada odaberite radnike za farmu. Pažljivo proučite koje vještine posjeduju i koliko žele zaraditi. Morate biti pametni u ovom poslu, jer ćete ih plaćati iz prihoda farme. Kada igrate Farming Life, osim uobičajenog razvoja farme i trgovine, morat ćete ispuniti razne zadatke i zadovoljiti potrebe lokalnog stanovništva. To će vam pomoći pronaći pravi način za proširenje svoje farme i omogućiti vam da zaradite novac i resurse. Kao iu stvarnom životu, horde štetočina će nasrnuti na vašu farmu. S njima se morate pravodobno pozabaviti, inače mogu nanijeti značajnu štetu vašoj tvrtki. Svaka njiva i štala moraju biti izgrađeni s prilazima kojima vozila mogu proći. Ne zaboravite ih usmjeriti.

Igra ima opuštenu opuštenu atmosferu, ne morate nikuda žuriti, izbor elemenata dekoracije će vas dugo zaokupiti, a mačka i pas će se zabaviti.

Farming Life besplatno preuzimanje, nažalost, neće raditi. Igru se može kupiti na Steam igralištu ili na službenoj web stranici. Osim same igre, dostupno je i poprilično dodataka za nju, tako da ćete imati što raditi još dugo dok se opuštate u slobodno vrijeme. Počnite graditi farmu odmah, čeka vas ugodna atmosfera mirnog predgrađa i nenametljivi poslovi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more