Oznake

Farming Simulator 17

Alternativna imena: Farming Simulator 2017

Farming Simulator 17 - poljoprivreda kao umjetnost

Nastavak našeg dugo voljenog Farming Simulatora za PC. Farming Simulator 17 je još uvijek najrealniji mogući. Programeri svakim ažuriranjem dodaju lokacije i strojeve. Uostalom, znanost i inženjerstvo ne miruju. Svake godine postoje nove jedinice za poljoprivredu. A poljoprivredom se može baviti gotovo bilo gdje u svijetu. A vi, kao poljoprivrednik, bili biste zainteresirani da se okušate u različitim područjima i kutovima Zemlje.

Farming Simulator 17 igra je dobila nove lokacije i nove vrste strojeva, novi su proizvođači, kao i divovski radni strojevi. Nešto je dostupno uz kupnju igre, ali morat ćete kupiti još. Ali prije svega.

Značajke igre

Nova verzija vas čeka:

  • Pored već dostupnih vrsta usjeva, ima više suncokreta i soje
  • sada možete dodati stoku na svoju farmu i uzgajati krave, ovce, kokoši i svinje
  • Ekonomija igre je poboljšana i redizajnirana, sada morate pažljivije razmisliti o svom proračunu i poslovnoj strategiji
  • stotine hektara zemlje zajedno sa sjevernoameričkim teritorijima
  • gotovo tristo komada radne opreme (detaljno) od sedamdeset i pet proizvođača
  • veliki otvoreni svijet s mogućnošću igranja online sa svojim prijateljima za još više realizacije

Sada svoju malu farmu možete razviti u divovsko poljoprivredno gospodarstvo i baviti se ne samo usjevima, već i sječom, stočarstvom, prijevozom i logistikom. Vaš uspjeh ovisi o vašim odlukama, baš kao iu stvarnom životu!

Dodaci za Farming Simulator 17 na PC

Postoje četiri službena dodatka za ovaj dio, na vama je da ih kupite. Ovdje je više o njima detaljnije:

  • Platinum Edition - glavno i najveće proširenje. Dodaje nove zemlje Južne Amerike s autentičnim krajolicima i jedinstvenom vegetacijom. Nova željeznička mreža za bolji i brži transport po karti. Nova vozila i alati, kao i nova vrsta usjeva: šećerna trska.
  • Big Bud Pack - mali dodatak. Igri dodaje najveći poljoprivredni traktor na svijetu i nenormalno velike alate za njega. Probaj kako je voziti takvo čudovište. Uz to postoji 12 novih alata.
  • Kuhn - još jedno malo proširenje dodaje strojevima za farmu divljači Kuhn (kultivatori, rasipači gnojiva, sijačice, okretači, kosilice, itd.).
  • ROPA - također mali dodatak igri će dodati ROPA strojeve (kombajn repe, utovarivač/istovarivač, čistač krumpira, transportna prikolica).


Koje od dodataka staviti, na vama je da odlučite. Ako je platinasto izdanje očito vrijedno vašeg novca, onda ostali moraju naučiti i vidjeti trebaju li vam. Zato što su specifični i ne dodaje svaki od njih nešto novo u igru.

Game Farming Simulator 17 - realizam u svom najboljem izdanju!

Milijuni online farmera diljem svijeta godinama preferiraju FS 17 zbog njegove sličnosti sa stvarnim svijetom. Uostalom, strojevi, teritorije i tijek rada izravno odgovaraju stvarnosti. Svaki poljoprivrednik to je iskusio i može potvrditi da je sve baš kao u stvarnom životu. Da biste uzgajali pšenicu, morate kupiti sjeme, posaditi ga, gnojiti i uzgajati. Zatim ih pažljivo skupite kombajnom, ulijte u traktor i odnesite u skladište. Dalje, da bi zaradili, potrebno ih je prodati i istovremeno ostvariti profit uzimajući u obzir troškove. A to je samo ono što se tiče pšenice. I igra ima veliki broj usjeva, koje možete uzgajati i zaraditi na njima. Drugim riječima, nećete biti samo poljoprivrednik, već i poduzetnik i poslovni čovjek. Uronite u svijet Farming Simulatora 17 na računalu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more