Oznake

Farming Simulator 18

Alternativna imena: FS 18, Farming Simulator 2018, farma 18b fs 18, Farming simulator 18

Farming Simulator 18 - legenda se nastavlja!

Game studio GIANTS Software nastavlja raditi na svojoj seriji simulatora farmi igara za računala i pametne telefone. Farming Simulator 18 objavljen je posebno za Android i iOS telefone s ažuriranim lokacijama i otvorenim svijetom. Teksture su dorađene i poboljšane, dodana je nova oprema i još mnogo toga. Do danas se igra može preuzeti na marketima po cijeni od 4. 49 USD. Istovremeno, milijuni igrača pozitivno su odgovorili na novi dio igre - prosječna ocjena je 4. 4 od 5. Stoga je simulator svakako vrijedan vaše pažnje.

Farming Simulator 18 je malo jednostavniji od svog velikog brata za računala. Uostalom, pametni telefon nameće mala ograničenja na vašu sposobnost upravljanja i veličinu zaslona igre. No u isto vrijeme igra je dosta raznolika i više nema sličnih igrica za mobitele. Ako ste ljubitelj igara na ovu temu, svakako se isplati probati.

Značajke i dodaci simulatora farmacije 18

Nova verzija igre donijela nam je dosta ažuriranja i poboljšanja:

 • Redizajnirana i optimizirana grafika za mobilne uređaje; čak i na slabim telefonima igra će raditi bez usporavanja.
 • Ažurirana je garaža poljoprivrednih strojeva svjetskih proizvođača; više od 50 strojeva i pribora za njih rekreirano je vrlo detaljno.
 • Nova tehnologija žetve.
 • Uzgajati kukuruz, uljanu repicu, krumpir, pšenicu, ciklu i po prvi put suncokret; reciklirati i na temelju njih stvoriti proizvodnju.
 • Nova karta otvorenog svijeta s mogućnošću globalne trgovine na poljoprivrednim tržištima za super profit.
 • Poboljšanja AI asistent za kontrolu vozila dok ste zauzeti drugim stvarima.
 • Prerađena i poboljšana funkcionalnost zapisivanja i još mnogo toga.

Kao što vidite, novi dio je donio puno ažuriranja. Također je vrijedno spomenuti da se sada možete igrati s prijateljima preko Wi-Fi-ja i zajedno razvijati poljoprivredni posao. Obratite pažnju na prisutnost životinja u igri, to će vam omogućiti da proširite svoje aktivnosti na njih - uzgajajte i skrbite za krave, ovce i svinje. Zapamtite, prije nego što započnete nešto novo, svakako izračunajte svoja ulaganja i profitabilnost - o tome ovisi uspjeh poslovanja.

Kako preuzeti Farming Simulator 18 na svoj pametni telefon?

Na internetu danas možete pronaći mnoge verzije igre s različitim unaprijed instaliranim modovima koji će olakšati pokretanje igre. Ali takve hakirane igre mogu naštetiti vašem mobilnom uređaju. Stoga preporučamo preuzimanje samo iz službenih izvora. Trenutno su to Android Market i Apple Store. S obzirom da igra ne košta puno i opravdava potrošen novac.

 1. Idite na Android / iOS market
 2. U polju s potragom vozimo u Farming Simulatoru 18
 3. Idite na stranicu s igrom i kliknite na "Kupi" (obično već imate povezanu karticu i samo se morate složiti sa svim pravilima i izvršiti kupnju)
 4. Čeka se instaliranje igre (brzina ovisi o vašoj internetskoj vezi)
 5. Pokrenite i uživajte u procesu

Vrijedi spomenuti i moguće dodatke igri, naravno one službene. Nije ih puno pušteno za ovaj dio, ali će značajno proširiti broj poljoprivrednih vozila, moći će ažurirati kartu i dodati nove funkcionalnosti. Na vama je da odlučite isplati li se kupiti. Prije kupnje svega pročitajte popis promjena koje će stupiti na snagu u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more