Oznake

Farming Simulator 19

Alternativna imena: FS 19, Farming Simulator 19, Farming Simulator 19, Farming Simulator 2019

Farming Simulator 19 je serija igara poznatih u cijelom svijetu. Poljoprivreda nikada ne prestaje niti prestaje. Programeri igara su to dokazali u praksi. Stalna ažuriranja, inovacije, realistična grafika i svježa funkcionalnost. Novi dio igre donio je puno novih proizvoda koji će krasiti gameplay. U Farming Simulatoru 19, započela je nova razvojna prekretnica, dinamičnija i realnija od prethodnih dijelova. Više o svim novim proizvodima u nastavku.

Inovacije 19. dijela igre

Vjerojatno je ovaj dio Farming Simulatora postao jedan od najiščekivanijih u posljednje vrijeme. Dapače, u devetnaestom dijelu potpuno je redizajnirana grafička jezgra igre, što znači još veći realizam onoga što se događa. Bolje nacrtani detalji radne opreme, prirode i okoliša ugodni su za oko, a s novim teritorijama u Europi i Americi nećete htjeti napustiti igru uopće za stvarni svijet. Iako se u ovom slučaju neće puno razlikovati od igre. Vrijedi obratiti pozornost na novu vrstu poljoprivrednih kultura - pamuk i zob, to je uz ono što je već bilo u igri (pšenica, kukuruz, krumpir, repica itd.). Od životinja još uvijek možete uzgajati svinje, krave, ovce, ptice (kokoši i guske), kao i jahati vlastite konje. Oni će vam omogućiti da istražite svoj teritorij i otkrijete nova područja u ogromnom otvorenom svijetu.

Vrhunac Farming Simulatora 19 na PC-u, koji obožavaju mnogi igrači diljem svijeta, je mogućnost igranja online. Razvijte svoju farmu zajedno s drugim igračima, do 16 ljudi s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ovo je prilika da se obogatite ne samo kulturno, već i profesionalno u sektoru poljoprivrede. Modifikacije igre koje sami igrači mogu izraditi učinit će proces zabavnijim. Novi teritoriji u Europi i Sjevernoj Americi u velikom otvorenom svijetu igara.

Značajke igre

Ukratko, evo na što trebate obratiti pažnju:

 • potpuno redizajnirana grafička jezgra igre - više realizma i dinamike
 • nova funkcionalnost jahanja i nove životinjske vrste - konji
 • Američki i europski teritoriji
 • dvije nove vrste poljoprivrednih kultura - pamuk i zob
 • nova oprema proizvođača John Deere

Službeni dodaci za Farming Simulator 19:

 • Premium Edition - uključuje sve službene izmjene; Pogodno za one koji ne žele kupiti sve posebno.
 • Platinum Edition - dodaje 35+ tipova novih vozila proizvođača CLAAS.
 • Proširenje alpskog uzgoja - novo područje alpskih livada, kao i oprema za njihov uzgoj.
 • Rottne DLC - postoje nove funkcije sječe i posebne opreme.
 • GRIMME paket opreme - sadrži trinaest novih alata iz GRIMME-a i jedan dodatni od Lizarda.
 • Kverneland Vicon paket opreme - sadrži dvadeset komada opreme proizvođača Kverneland.

Kako preuzeti igru Farming Simulator 19 na PC ili laptop?

Farm Simulator nije besplatan, morate platiti da biste ga preuzeli. To se može učiniti na službenim stranicama igre, ili na portalima za igre kao što su Steam, Epicgames, Microsoft, Playstation, Xbox i drugi. Na takvim portalima se često održavaju promocije i rasprodaje, a igra se može kupiti puno jeftinije, pa čak i potpuno besplatno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more