Oznake

Farming Simulator 20

Alternativna imena: Farming Simulator 2020, FS 20, FS 2020

Farming Simulator 20 novi nastavak stare priče

FS 20 igra je manji brat svjetski poznatog simulatora. Zašto manji? Izdana je 20. verzija igre i prilagođena za pametne telefone. GIANTS Software, programeri i kreatori, svake tri godine objavljuju novu verziju za Android i iOS uređaje. U svakoj novoj verziji pokušavaju proširiti moguću funkcionalnost i dodati nešto novo. Ovaj put nije iznimka. Naravno, mobilna verzija igre je jednostavnija od punopravnog Farming Simulatora na računalu, ali ne morate sa sobom nositi računalo da biste igrali svoj omiljeni simulator.

Simulator poljoprivrede 20. Značajke procesa uzgoja

Farming Simulator 20 nije samo igra o farmi, već i o poduzetništvu. Doista, osim glavnog posla uzgoja usjeva i životinja, trebali biste se pobrinuti i za svoje prihode. A ovo je ekonomija i morate razmisliti o svojim postupcima kako biste dobili maksimalnu dobit. Bilo koji proizvod u igri se prodaje i kupuje na međunarodnim tržištima. Svi proizvodi imaju ponude i cijene mogu varirati s vremena na vrijeme.

No, vratimo se na najzanimljivije. Mehanika igre Farming Simulator 20 na PC-u sugerira realističnost onoga što se događa. Za uzgoj kukuruza potrebno je kupiti komad zemlje, sjeme kukuruza, opremu s kojom ćete sijati, a zatim žeti. Osim toga, za bolji učinak mogu se koristiti i gnojiva.

Kupimo traktor, na njega prikačimo potrebnu opremu, na primjer, sijačicu, i idemo na polje, sijemo, kao što vidite, sve je sasvim realno. Igra ima opciju automatizacije ovog procesa ako je vaša farma narasla i vi sami ne možete pratiti sve. Čim berba sazrije, sakupljamo je i odvozimo u skladište na daljnju prodaju i prodaju. Ovdje ste zaradili svoj prvi novac. Mogu kupiti više zemlje za obradu, životinje, opremu za rad ili naučiti nove tehnologije.

Što FS 20 nudi svojim znalcima?

  • Kupite više od 100 vrsta strojeva i alata od svjetskih poljoprivrednih proizvođača.
  • Zaradite uzgojem i prodajom više od 10 vrsta usjeva na svojoj zemlji (pamuk, zob, kukuruz, uljana repica, suncokret, grah i tako dalje).
  • Uzgoj i uzgoj životinja (krave, ovce, konje, svinje).
  • Istražite golemo prostranstvo Sjeverne Amerike uz detaljnu restauraciju krajolika.
  • Sada možete kontrolirati vozila izravno iz kabine za još veći realizam.
  • Nova funkcionalnost za brigu o konjima, jer su oni naši prijatelji, kao i psi i mačke. Osjećajte se kao pravi kauboj koji se vozi po vašim teritorijima na pravom divljem pastuhu.
  • Optimizirana grafika za ugodnu igru na bilo kojem uređaju.

Kako preuzeti Farming Simulator 2020 za PC?

Igra je dizajnirana za mobilne uređaje pod operativnim sustavom Android/iOs. Može se preuzeti s bilo kojeg tržišta. Napominjemo da je igra plaćena. Prosječna ocjena igrača je 3. 8 od 5. 0, što je zastrašujuće. Ali svaki igrač ima priliku isprobati igru na određeno vrijeme i ako vam se ne sviđa, vratit će vam se novac.

Za najistinske poznavatelje žanra moguće je preuzeti na PC. Da biste to učinili, trebate instalirati emulator na svoje računalo ili prijenosno računalo te u njega preuzeti i instalirati Farming Simulator 20.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more