Oznake

Farming Simulator 22

Alternativna imena: Farm Sim 22, Farming Simulator 2022

Moderni nastavak legendarne farme nakon 3 godine

Igra Farming Simulator 22 na računalu / prijenosnom računalu iz industrije stoics GIANTS Software. Još jednom smo zadovoljni ažuriranjem s novom funkcionalnošću i mehanikom igre. Iako verzija ima serijski broj 22, igra je objavljena 2021. godine i od tada ostaje vodeća među svim dijelovima serije. Najveće pohvale kritičara i igrača - više od 90% onih koji su ga igrali ocijenilo ga je vrlo pozitivno na Steam platformi. U danima špica u igri je istovremeno bilo i do

ljudi, što je puno za nišnu igru. U nastavku je objašnjenje zašto se FS 22 sviđa svima bez iznimke.

Značajke Farming Simulatora 22 na PC

Programeri simulatora uvijek su nastojali zadovoljiti svoje obožavatelje novom funkcionalnošću sa svakim novim dijelom. Svaki sljedeći dio ispunjen je novim značajkama, usjevima, opremom i alatima. Primjerice, prethodna verzija je doživjela veliki skok u grafici i performansama. Također je dodana sposobnost uzgoja konja. Što nam je donio zadnji dio igre:

 • a uređivač likova u kojem možete stvoriti jedinstvenog farmera-poduzetnika;
 • nove realne lokacije u Americi i Europi;
 • sposobnost uzgoja vinograda, maslinika i pamuka, među ostalim kulturama, kojih u igri ima više od 20;
 • nove vrste poljoprivrede - malčiranje (za povećanje prinosa) i branje kamena (za čišćenje područja);
 • proizvodni lanci, koji će vam omogućiti da optimizirate proces ostvarivanja profita
 • kalendar žetve za praktičnost mladog farmera
 • poboljšana AI za automatizaciju procesa

Farming Simulator 22 DLC - novi dodaci za svakoga

 1. Year 1 Season Pass je zbirka glavnih dodataka za igre za cijelu godinu koji će biti dodani u budućnosti. Plaćate samo jednom. DLC koji je već uključen u njega: Antonio Carraro Pack, Kubota Pack, Pack 3, Expansion. Sve dodatke koji će biti objavljeni prije kraja godine dobit ćete automatski. Djeluje kao sezonska propusnica.
 2. Kubota Pack - dodat ćete jedanaest novih vozila i alata iz multinacionalne korporacije koja je nastala u Osaki, Japan prije 130 godina.
 3. AGI Pack - nove zgrade i oprema za pretovar žitarica tvrtke AGI, vodećeg proizvođača prijenosne i stacionarne opreme za rukovanje, skladištenje i kondicioniranje žitarica.
 4. Precision Farming - Učinite svoju virtualnu farmu zelenijom i održivijom: besplatni dodatak Precision Farming uvodi novu mehaniku igre temeljenu na tehnologiji inteligentne poljoprivrede u stvarnom svijetu. To uključuje četiri različite vrste tla i uzorkovanje tla, ekonomsku analizu i procjenu okoliša za vašu farmu.
 5. CLAAS XERION SADDLE TRAC Pack - Kada kupite CLAAS XERION SEDLA TRAC, svom voznom parku dodajete snažan i dinamičan traktor poznatog njemačkog proizvođača CLAAS.

Ovo su neki od službenih dodataka u kojima ćete uživati. Postoji više neslužbenih, stvorenih od strane igrača i ljubitelja žanra. Instalirajte ih na vlastitu odgovornost. Neki od njih mogu poboljšati grafiku, neki mogu dodati nove karte, neki mogu dodati nova vozila. Neke od njih čak preporučuju sami programeri i implementiraju u buduće verzije igre.

Farming Simulator 22 PC Preuzimanje nije besplatno. Igru se može kupiti na platformama kao što su Steam, Epic Games ili na službenoj web stranici. Vjerujte mi, ovaj poljoprivredni simulator vrijedi svog novca - ocjene i recenzije govore same za sebe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more