Oznake

Simulator poljoprivrede 14

Alternativna imena: Simulator poljoprivrede 14

Game Farming Simulator 14 za prirodne poljoprivrednike.

Danas je teško iznenađenje bilo tko s takvim igrom smjer kao farmi. Čini se da je ova tema odavno odigrala na svim stranama, a od njega se ne može očekivati ​​ništa novo. No, samo za sada, dok Farming Simulator 14, čiji je razvoj zauzimao GIANTS Software, neće vidjeti. Nigdje drugdje nećete naći takav niz poljoprivrednih strojeva (14 naslova), kao ovdje. Sve to ne samo da mora naučiti kako upravljati, već i zapamtiti što je svaki stroj namijenjen. Postoje traktori, prikolice, kultivatori, sjemenice, žetelice, raspršivači gnojiva, kosilice, kompostni spremnici i još mnogo toga.

Da biste započeli, morate preuzeti Farming Simulator 14 za preuzimanje na telefon ili tabletno računalo te pažljivo poduzeti trening. Iako se igračka besplatno distribuira, a napredak se može postići bez ulaganja dodatnog kapitala, tu je i plaćeni sadržaj. Cijene kreću od 90 centi. Također postoji mogućnost preuzimanja Farming Simulator 14 na računalu, a sve što se događa na velikom zaslonu vidjet će se u svim detaljima. Međutim, čak ni na malom zaslonu mobilnog uređaja nećete doživjeti neugodnosti pa je razvojni programer dobro promišljen.

Postavljanje zaslona i druge značajke.

Započeti sjećati što grafičke slike znače na monitoru. Oni služe za obavljanje različitih naredbi i postupaka, a lako ih je razumjeti. Trgovina u kojoj se roba prodaje i kupuje prikazana je kao košara u vrhu. Brojevi pored ovog su vaš tekući račun. Slijedi postotak zaliha, razina goriva i ikona izbornika. S desne strane, velika skala označava brzinu stroja. S lijeve strane možete vidjeti kartu farme. U donjem retku ikona prikazuje vrstu odabrane tehnike koju trenutačno kontrolira i klikom na nju se jedinica mijenja. Zadnji su akcijski gumbi.

Game Farming Simulator 14 je pripremljen za igrače:

  • Misa zabave sa šarenim 3D graphics
  • Pomuniciranje s drugim igračima
  • Razvoj vlastitog uzgoja
  • Postizanje novih visina kroz naporan rad

Svaka stavka ima mnogo grana. Na primjer, razvoj gospodarstva znači rad na polju (sjetva i žetva različitih kultura pomoću različitih tehnika), briga za stoku i strojeve, zapošljavanje radnika. Ali ti trenuci imaju i puno malih nijansi, potrebno je riješiti one koje se postupno. S vremenom ćete imati nove zgrade, gdje će biti krave, sjenice, željezničke stanice, mlinovi, trgovina, gorivo i druga područja. Farming Simulator 14 što je moguće bliži stvarnim životnim uvjetima poljoprivrednika. I neka usjevi sazrijevaju brže nego obično, događaji zahtijevaju pažljiv pristup i ne podnose žurbu.

Da biste poslali traktora u polje, prvo ga morate dovesti na pravu prikolicu, provjerite je li spremnik pun goriva. Ako nema dovoljno goriva, idite na benzinsku crpku, a tek onda na polju. Trebali biste naučiti kako upravljati njome kako bi jasno vodili liniju i ne bi se srušili u prepreke. Također, igra Farming Simulator 14 omogućuje vam najam radnika, a dok obavljaju vaš zadatak (sjetvu, oranje, žetvu), obratite pozornost na ostala pitanja.

U početku, na jednom usjevu biti će spremna dva polja za žetvu, a s druge strane samo će se sijati. Game fs 14 nudi odabir jedne od vrsta zrna: pšenice, repice ili kukuruzne kuglice. Ovdje ľelite dati savjete kako biste ostavili kukuruz sve dok ne ustane, jer za njegovu obradu zahtijeva posebnu opremu, a novac je i dalje koristan za sve veći problem.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more