Oznake

Poljoprivreda Simulator 2011

Alternativna imena: Poljoprivreda Simulator 2011

Game Farming Simulator 2011 je simulator online na engleskom jeziku. Ova igra je nastavak poznatog simulator, koji je postao poznat u cijelom svijetu.

Online igre Farming Simulator 2011 download na službenim stranicama igre ili na drugim mjestima koja nude tu značajku. Također

Uzgoj Simulator 2011 Download moguće i na torrent site koji pruža besplatno preuzimanje različite igre i druge audio i video datoteka.

U igri Farming Simulator 2011 za besplatno, možete se prijaviti na stranicu. Za to vam je potrebno sljedeće podatke:

1) vaše korisničko ime.

2) E-mail adresu i lozinku.

Isto tako, prije nego što započnete igru ​​imate priliku pogledati na stranicama o Farming Simulator 2011 videu. To je prošlo sve značajke igre Farming Simulator 2011, možda ćete ovdje naći odgovore na pitanja.

Nakon toga, provjeru funkcionalnosti računala, da li njegovi parametri zadovoljavaju zahtjeve u igri:

1. Intel 2 GHz - procesor.

2. 1 GB - RAM.

3. 1 GB - HDD.

Game klijent online igru ​​Farming Simulator 2011 nije besplatno, tako da bi se početi igrati Farming Simulator 2011 morat ćete kupiti i instalirati na računalo.

U Farming Simulator 2011 što će se baviti raznim poslovima u vrtu. Morate skrb za životinje: uzgajati hranu za stoku, nahrani ga, kupiti nove životinje, oni stvaraju najudobniji uvjetima.

Osim stoke imate rasti drugačiju kulturu, žetvu i oploditi, orati i sijati. I puno različitih funkcija morate obaviti kao pravi poljoprivrednik.

Vaše životinje će vam donijeti prihod, kao što krava daje mlijeko, kokoši nesu jaja sa zečjim krznom ćete dobiti. Sve to onda možete prodati i dobiti novac.

Novi u igri Farming Simulator 2011 je multiplayer. Vaš zadatak u Farming Simulator 2011 izgraditi svoj vlastiti jedinstveni farmu koji vam omogućuje iz male parcele napraviti veliku plantažu, zaraditi mnogo novca i postati najvažniji uzgoj Farming Simulator 2011.

Game Farming Simulator 2011 privlači sve svoje mogućnosti:

1) Razdvajanje karijere način.

2) Sposobnost multi-user modu. Igrati na LAN je dostupan samo nakon što ste kupili licencu za igru.

3) veliki parking s raznim tehnikama.

4) Širok raspon usjeva.

5) Bit će vam dati pomoćnike.

6) Može utovar strojeva.

Prijavite se online igra o farmi Farming Simulator 2011, zajedno sa svojim prijateljima. Zajedno, što će igrati puno zanimljivije.

Dajte sebi virtualni odmor na svojim plantažama bojama, različitim kulturama. Zamislite da ste na toj prirodi, zajedno s Farming Simulator 2011.

Razviti svoje farme, voditi brigu o svojim životinjama i biljkama, postali pravi poljoprivrednik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more