Oznake

Poljoprivreda Simulator 2013

Alternativna imena: Poljoprivreda Simulator 2013

Game Farming Simulator 2013 je nastavak poznate igre o poljoprivredi koji je već volio milijuni igrača. To je prva verzija igre je objava za igrače diljem svijeta. Veliki broj ažuriranja za vas čeka u Farming Simulator 2013.

Online igre Farming Simulator 2013 možete skinuti sa službenih web stranica u igri, što kupila licencu, ili na bilo kojem drugom mjestu koje pruža ovaj pristup. Također preuzeti Farming Simulator 2013, možete preko popularnog torrent, ali prije toga morate ga instalirati na svoje računalo.

Možete registrirati online igru ​​Farming Simulator 2013 besplatno. Da biste to učinili, morat ćete pisati o sljedećim podacima:

1) jedinstvena prijava.

2) elektronički poštanski sandučić i lozinku.

Prije nego što počnete igrati Farming Simulator 2013 morat ćete provjeriti ispunjava li vaše računalo sljedeće zahtjeve sustava:

1) Intel 2 GHz - procesor.

2) 1025 MB - RAM.

3) 1.5 GB - HDD.

Također, imate jedinstvenu priliku pogledati pro igru ​​Farming Simulator 2013 videa. Svi video igre otkrivaju svoje osnovne funkcije, značajke i pravila igre.

U online igre o farmi Farming Simulator 2013 napravio puno različitih inovacija. Ova verzija je postigao najveću popularnost.

Interface u Farming Simulator 2013 prijateljski, bogat različitim bojama i nevjerojatno jednostavan. U ovoj igri, dodaje razne obnovljeno i potpuno novi poljoprivrednih strojeva, koji su namijenjeni za sjetvu i žetvu raznih žitarica.

Farming Simulator 2013 i vas iznenaditi s različitim vrstama krajolika, kao i raznih usjeva i životinja.

U Farming Simulator 2013 nudi mogućnosti za vas da se izmjenama (za stvaranje i opterećenja), korištenje vozila i korištenja ekipirovok.

Ova igra je dizajnirana za multiplayer igre. Bilo je ovdje jednom mjestu može srediti do deset ljudi. Glavni uvjet za tu funkciju - da su svi sudionici prijatelji.

Počnite da se brine za svoje male komad zemlje u Farming Simulator 2013, pretvorivši ga u neobično lijepoj i prosperitetnoj farmi, koji će vam donijeti prihod u relativno kratkom vremenskom razdoblju, primjenjujući minimalno truda.

Nemojte zaboraviti da se brine za životinje: uzgajati hranu za njih, ne zaboravite ih nahraniti. Uz to ćete dobiti više novca.

Širi raznih usjeva za prodaju, proizvodnju i druge proizvode za prehranu životinja.

Ako slijedite upute u igri, onda ćete vrlo brzo postati uspješan farmer koji će stalno dobivaju nagrade za svoja postignuća.

Game Farming Simulator 2013 nitko drugi nije ostala netaknuta. Pridružite broj fermomanii navijača, postavši najuspješniji u svijetu gamer Farming Simulator 2013.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more