Oznake

farmington

Alternativna imena:

Farmington je farma koju možete igrati na mobilnim platformama. Grafika je šarena u crtanom stilu, vrlo lijepa. Glazba i glasovna gluma su visoke kvalitete.

Prođite poduku kako biste svladali kontrole u igri. Nakon toga možete početi s poljoprivredom.

Farma je uvijek puno stvari s kojima jednostavno nema vremena za dosadu.

  • Izgradite torove za životinje i kokošinjac
  • Zasijati polja za uzgoj povrća za prodaju i stočnu hranu
  • Proširite kuću svog lika
  • Graditi radionice i tvornice
  • Postaviti proizvodnju artikala za prodaju
  • Trgujte u svojoj trgovini da zaradite valutu u igri
  • Upoznajte vlasnike susjednih farmi, lakše je upravljati farmom kada se imate kome obratiti za pomoć

Najteži dio je započeti, ali kako se malo bolje upoznate s onim što se događa, igranje Farmingtona postat će lakše.

U ovim igrama vlada prijateljska atmosfera i obično nema žurbe. Međutim, važno je žetvu požnjeti čim sazri i na vrijeme dati radionicama zadatke. O tome ovisi iznos dobiti i brzina razvoja vaše farme.

Obratite pažnju na to kako vaša farma izgleda, uredite zgrade tako da izgledaju lijepo. Instalirajte ukrasne predmete na teritoriju. Razbijte gredice, posadite voćke i grmlje koje osim dekorativne funkcije daje plodove.

Za uzgoj pčela važna je prisutnost medonosnog bilja, o tome također treba voditi računa. Ali kao rezultat dobit ćete med i vosak koji su važni u proizvodnji kulinarskih proizvoda i mirisnih svijeća.

Pronađi gdje se vodena tijela nalaze u blizini. Na ovim mjestima možete se odmoriti od gnjavaže na farmi dok pecate.

Eksperimentirajte s mjestom i vrstama mamaca za ulov različitih vrsta riba.

Nabavite kućnog ljubimca ili više, to mogu biti mačke raznih pasmina ili psi. Igrajte se sa svojim ljubimcima i ne zaboravite ih nahraniti.

Farma zahtijeva redovitu pažnju, posjetite igru svaki dan, a programeri će vam dati dnevne i tjedne darove za ulazak.

Više od svega, ovdje možete provoditi vrijeme u društvu, upoznati nove prijatelje ili pozvati stare da se igraju s vama.

Pokušajte ne potrošiti novac koji zaradite odmah, najzanimljivije nabave i zgrade su skupe i morat ćete štedjeti za njih.

Trgovina unutar igre omogućit će vam kupnju resursa koji vam nedostaju, ukrasnih predmeta i građevinskog materijala. Neki predmeti mogu se kupiti valutom u igri, neki su dostupni samo za kupnju pravim novcem. Na vama je da odlučite hoćete li potrošiti novac na igru ili ne. Sva su postignuća dostupna bez te naknade, ali će njihovo dobivanje od vas zahtijevati dodatno vrijeme.

U danima sezonskih praznika, osim popusta u trgovini, očekuju vas i zabavne nagradne igre u kojima možete osvojiti neobične nagrade i tematske dekoracije farmi.

Preuzmite

Farmington besplatno na Android klikom na poveznicu koja se nalazi na ovoj stranici.

Ako ste se oduvijek željeli okušati kao farmer, instalirajte igru odmah i počnite!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more