Oznake

Farmtastic

Alternativna imena: Farmtastic

Game Farmtastic - ovo je zanimljivo browser-based igra, koja se temelji na načelu simulatoru.

Farmtastic online - to je jedna od mnogih igara na farmi, gdje se moraju nositi ne samo poljoprivrede, ali iu drugim djelatnostima.

U Farmtastic registracije nije težak korak, nakon što počnete igrati Farmtastic. Za registraciju morate učiniti sljedeće:

1. Nađi igri stranica Farmtastic.

2. Lijevo na glavnoj stranici vidjet ćete obrazac za registraciju. Dvije sub oblik odaberite « Registracija ».

3. Napišite svoje korisničko ime.

4. Upišite svoju e-mail adresu.

5. Upišite lozinku za igru. Pokušajte napraviti svoju lozinku kao pouzdan što je više moguće.

6. Važno! Prilikom registracije se slažete sa svim pravilima igre.

7. Kliknite na « Registracija » ..

Igrajte Farmtastic Vi ćete biti u internetskom pregledniku. Stoga, prije prijave trebate dobru internetsku adresu na pitanje: provjeriti brzinu interneta, poželjno je da je 100 mega bita u sekundi.

U Farmtastic igrati hoćete, kada su suočeni s nizom događaja u igri. Kao poljoprivrednik morate brinuti se za zemlju i svoj dom, životinje, i obavljaju različite zadatke jedan za drugim.

U modeliranje vas u kupnji različite Farmtastic besplatne robe. Prvo, od vas će imati mali komad zemlje, što morate paziti. Morat ćete se mlijeko krava, kopanje u blatu do žetve - to je sve dio svakodnevnog života. Djelo radite svaki dan.

Kao poljoprivrednik trebate profesionalni pretvoriti vaše dvorište u maloj farmi impresivan. Korištenje veliku količinu truda, što će uskoro dobiti povišicu i završiti sve potrebne radove na farmi. Osim toga, morate pratiti njihove životinje i ptice na farmi. U svoj raspored rada, naravno, također muznih krava, jer kupci ne želimo samo svježe ubrano povrće, ali i svježe mlijeko od sretnih krava. Na farmi u Farmtastic postoji bezbroj zadataka. Možete posijati proso, a zatim samljeti u brašno i prodavati ga.

Farma Farmtastic prezentirani šarene grafike. Morate dokazati svoje vještine u radu sa životinjama, i obratite pozornost na činjenicu da su sve vaše biljke napredovati - sve u stilu crtića. Tek nakon toga veliki broj radnih mjesta možete dobiti dobru žetvu. Vi ćete naučiti razne zadatke koji vas očekuju na farmi Farmtastic. Trebat će vam da se uključe u ulaganje u gospodarstvo.

Farmtastic online možete usredotočiti na svoje poslovanje, razviti i poboljšati njihovu teritoriju.

Puno vremena treba posvetiti sadnju povrća i voća, kao i berbu.

Možete kupiti razne zgrade, a za proizvodnju robe za prodaju.

Farmtastic online nesumnjivo Sviđa mi se kako su svi odrasli i djeca podjednako. Prijavite se u igri i uzima svoju malu plantažu.

Okrenite svoje male posjede u ogromnoj prosperitetnom farmi. Iznenađenje svih svojih iskustava i postignuća u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more