Oznake

FarmVille 3

Alternativna imena:

FarmVille 3 je novi dio zabavne farme koju možete igrati na Android mobilnim uređajima. Grafika u igri je vrlo šarena i svijetla, 3D, u crtanom stilu. Igra je kvalitetnog zvuka. Glazba je lagana i ohrabrujuća.

Ovo je treći dio igre koju mnogi vole. Igrači koji su upoznati s prethodnim dijelovima već slute što ih čeka. Zadaci u igrici su isti, stvoriti uspješnu farmu. Ali igranje FarmVille 3 bit će još zanimljivije.

  • Sijati polja i žeti
  • Nabavljanje i njegovanje kućnih ljubimaca
  • Proširite seosku kuću i štalu
  • Popravite područje
  • Trgovina industrijskim proizvodima
  • Upoznajte susjede
  • Dovršite misije

Ovo su samo neki od zadataka koji vas čekaju u igri.

Prije nego počnete, prođite kroz nekoliko misija s uputama koje će vam pomoći da se brzo naviknete na kontrole u igri. Zatim ćete pronaći puno zabave i ugodnih poslova po kući.

Vi odlučujete kako će vaša farma izgledati. Rasporedite zgrade redoslijedom koji želite. Osim toga, veliki broj ukrasnih elemenata pomoći će dati individualnost. Postavite ih na mjesto.

Imat ćete priliku uzgajati razne životinje i ptice. Od najobičnijih kokoši do egzotičnih stanovnika našeg planeta. Svi izgledaju vrlo slatko u igrici, a neki čak i pomalo smiješno.

Osim kućanskih poslova, imat ćete priliku otići u ribolov ili posjetiti najbliži grad.

Chatajte sa svojim susjedima. Stvorite saveze i pomažite jedni drugima u izvršavanju zadataka. Možete razgovarati s drugim igračima u ugrađenom chatu. Neki zadaci i zadaci dizajnirani su za kolektivnu igru.

Graditi proizvodne zgrade. Najveću korist dobit ćete od prodaje gotovih proizvoda i proizvoda. Prodajom pšenice nećete moći puno zaraditi, ali ćete slasne lepinje platiti puno više.

Kao prave farme, vaša farma u igri zahtijeva redovitu pažnju. Posjetite igru svaki dan kako biste na vrijeme požnjeli polja i dali zadatke radionicama. Kako bi vas motivirali da češće posjećujete igru, programeri su osigurali dnevne i tjedne nagrade za prijavu.

Tijekom sezonskih praznika očekuju vas zabavne tematske igre s vrijednim nagradama. Najčešće su to ukrasni elementi i odjeća za stanovnike farme, ali ponekad možete osvojiti i vrednije predmete.

Trgovina unutar igre pružit će vam priliku da obnovite zalihe resursa i građevinskog materijala koji su vam potrebni. Asortiman se redovito mijenja, postoje dani s popustima. Možete platiti i valutom u igri i pravim novcem. Nije potrebno nešto kupovati, sve ukrase i predmete možete dobiti besplatno. Trošenjem novca podržat ćete daljnji razvoj.

Ažuriranja donose puno novih stvari u igru. Programeri pokušavaju zadovoljiti igrače.

FarmVille 3 besplatno preuzeti na Android možete pratiti vezu na stranici.

Instalirajte igru da uronite u ugodne brige seoskog života i odmorite se od gradske vreve!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more