Oznake

Farmville 2

Alternativna imena: Farmville 2 Ruralna izolacija, Farmville 2,

Na najboljoj farmi Farmville 2 Ciel samoća.

Kompanija Zynga predstavlja Farmville 2 Seoska samoća je mobilna igra u žanru farme koja će privući sve ljubitelje smjera. Prije svega, privlači animirane grafike, ali to nije jedina zasluga. Čak i ako nemate Internet, još uvijek možete voditi krevete i voditi brigu o životinjama, graditi zgrade i akumulirati resurse. Istina je da je komunikacija neophodna jer vam omogućuje komuniciranje s drugim igračima, stvaranje saveza s njima i izvršavanje zadataka. Ako se povežete s zajednicom na Facebooku, imat ćete povlastice, a prva će primiti ključeve zlata, koje ne možete bez nje.

milijuna igrača preporučuju Farmville 2 Seoska samoća za preuzimanje, jer to je zaista uzbudljiva igra. Instalirajte je i reproducirajte je potpuno besplatno, ali plaćeni sadržaj neće doći kao iznenađenje. Za one koji vole ubrzani prolaz, ne možete bez kupnje. Ako želite dokazati da se sve može riješiti sami, nećete morati uložiti novac. Druga velika vijest možete preuzeti Farmville Village 2 samoću na računalu. U isto vrijeme, postaje moguće izgraditi imovinu odmah na dva izvora u telefonu i računalu, uspoređujući osobni uspjeh.

Što je igra pripremila.

Puniranje igračke je sasvim poznato, tako da ćete brzo shvatiti sve to:

 • Popustite nove razine
 • Game FarmVille 2 Ruralna osamljenost razvija se na zasebnom zemljištu, pa se sve nalazi na jednom mjestu.

  • Prona na usjevima
  • Proklanjanje i sakupljanje
  • Održavajte i brinite o životinjama
  • Upotrijebite kotač sreće i osvojite nagrade
  • Zapirajte i izvršite narudžbe
  • Izgraditi i poboljšati zgrade
  • Proširi područje
  • Na samom početku ćete se upoznati s djevojkom Mashom, kako bi početnicima počeli mudrosti procesa igre. Da bi bilo lakše naučiti, u početku je farma vrlo mala.

   Jednostavno možete pratiti sve procese koji se odvijaju za zalijevanje kreveta i drveća, berbu, hranjenje i mužnju krava, stvarajući pristupačne robe. Da biste to učinili, gradite različite zgrade (mlina, pekara, mlin za maslac, tvornica sira i mnogi drugi). Što je viša razina dosegnuta, veći će se brojni predmeti, biljke i životinje otvoriti. Sve što proizvodite ide u veliku staja. Kada se napuni, morat će se povećati, a za to vam je potrebna tipka. Međutim, oni su potrebni svugdje, pa je to najvrednija stavka pravi zlatni ključ.

   Ne zaboravite pogledati ploču u blizini staje gdje se vješaju narudžbe za isporuku određenih vrsta proizvoda. Ako ih imate u pravom iznosu, kliknite za izvršavanje. Zato zaradite novac i oslobodite prostor u skladištu za nove primitke. Vi ćete biti iznenađeni onim lijepim farmama koje se pretvaraju u vaše zemlje. Vrtovi cvjetaju i donose plodove, polja su mučena s maslinom, krumpirom, rajčicama i krastavcima, zavojima pod vlastitom težinom kukuruza, granama stabala savijena iz bogate žetve jabuka, krušaka, šljiva i bresaka. Zatim tu su tvornice gdje su pečene ukusne pite s različitim punjenjem, sazrijevaju sir, maslac i drugi proizvodi su pretučeni.

   FarmVille 2 Igra za ruralni osamljenost bit će vaša omiljena zabava, koja je uvijek tu, vrijedno je uključiti telefon ili računalo. Svakog dana sve više postignuća i ažuriranja donijet će ugodna iznenađenja. Ovdje možete proslaviti blagdane (Nova godina, Božić, Uskrs, Halloween i drugi), raspravljati o događajima, sudjelovati u natjecanjima i osvojiti vrijedne nagrade.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more