Oznake

Najdalja granica

Alternativna imena:

Farthest Frontier simulator izgradnje grada s elementima ekonomske strategije. Igra ima izvrsnu grafiku u realističnom stilu. Glazba je dobro odabrana i s vremenom ne postaje dosadna.

Vaš zadatak u igri je osigurati preživljavanje i kasniji prosperitet male skupine doseljenika na rubu civiliziranog svijeta. Postizanje svih ciljeva bit će lakše nakon što prođete kroz kratki vodič koji će vam reći sve o kontrolama i mehanici igre.

Sljedeće što morate učiniti:

  • Izgradite najpotrebnije zgrade
  • Istražite područje u potrazi za fosilnim resursima
  • Parcela na pogodnim parcelama
  • Odaberite najprikladniji usjev za svoje uvjete i uzgajajte ga
  • Proširite svoje selo dok ne postane metropola na više razina

Sve su ovo samo glavne aktivnosti.

Prije nego počnete igrati Farthest Frontier, odaberite način težine koji vam odgovara. U najlakšem će to biti ugodna idila, a u najtežem će to biti prava borba za preživljavanje svaki dan. Odredite vrstu terena i klimatske uvjete. Odlučite kako želite igrati i počnite.

Glavni resurs za život stanovništva je hrana. Analizirajte klimatski sastav tla i odlučite koja će od dostupnih opcija najbolje rasti u ovim uvjetima. Vrlo je važno ne pogriješiti jer o tome ovisi daljnji razvoj.

S vremenom ćete moći dodatno poboljšati tlo na poljima primjenom gnojiva i uklanjanjem kamenja. Suzbijanje korova jednako je važno.

Nakon što se problem s hranom riješi, usredotočite se na logistiku. Igra je vrlo realistična i stoga će dostava robe s farmi biti teška bez cesta i vozila. Gradite pogone i tvornice za proizvodnju opreme i svih stvari koje su vam potrebne u svakodnevnom životu.

Vodovod i medicina također su od velike važnosti. Bez čiste vode i napredne medicine, epidemije bolesti mogu pogoditi vaše stanovništvo. To će uvelike zakomplicirati daljnji rast populacije, a moguće čak i dovesti do smrti.

Razvijte svoje tehnologije, to će vam olakšati dobivanje mnogih osnovnih resursa i omogućiti vam prebacivanje fokusa na druga područja aktivnosti.

Većina zgrada u gradu može se nadograditi. To značajno utječe na njihove karakteristike i uvelike mijenja izgled grada. Tako će se selo postupno pretvoriti u metropolu visoke tehnologije. Ukupno postoji više od 50 vrsta zgrada čiji se izgled mijenja i razvija kako igra napreduje.

Iako je igra prvenstveno ekonomska strategija, u njoj ima mjesta za ratove. Vaš zadatak je uložiti sve napore u stvaranje snažne obrane kako vojske susjednih zemalja ne bi izvršile invaziju na vaš teritorij, a ako se napad dogodi, suočit će se s dostojnim odbijanjem.

Farthest Frontier besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam platformi ili na web stranici razvojnog programera.

Instalirajte igru odmah i počnite stvarati svoj grad iz snova u divljini!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more