Oznake

Fiesta online

Alternativna imena: Proslava

Fiesta Live - MMORPG igra s klijentom fi žanra dostupan javnosti bez naknade. Ons na mekim Društvo je odavno poznat po svojim originalnim idejama. I sada obožavatelji mogu uživati ​​u virtualne zabave novi online kozmetički proizvod koji kombinira ozbiljne događaje s Cartoon Crtanje zabave. Rasporedu igra na najvišoj razini. Uz 3-D slika dojmu da je sve što se događa je stvarna. Posjetitelji čeka najuzbudljivijih pustolovina u svijet snova i čarolije. Postoji toliko mnogo zadataka koje ne možete Minutka ne sjede miruje. PvP i PvE sustav je jednako dobro razvijena. A sposobnost odabrati smjer razvoja mnogih korisnika kao melem za dušu. Pridružite stanovnicima tajanstvenih zemljišta za pobjedu u opasne borbe, druženju tijekom provedbe mirovnih radnih mjesta, i samo uživati ​​u životu u tako lijepom svemiru!

Prije Fiesta Online play, morati podmiriti nekoliko pitanja. Prvo, provjerite je li konfiguracija je pogodna računalo. Drugo, morate se registrirati u igri Fiesta Online . Treće, trebali preuzeti i instalirati klijent. Popis minimalne sistemske zahtjeve svidi njihova lojalnost: OS Windows 2000/XP, Pentium 4 procesor 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 + Video GeForce MX 64MB, zvuk kompatibilan sa Direct X 9. 0, 3GB slobodnog prostora na tvrdom disku i RAM 512 mb. Fiesta Online registracija uključuje ispunjavanjem obrasca s tih polja: ime i prezime, e-mail adrese, lozinke, datum rođenja, spol. Tada možete stvoriti izgled vašeg lika i odaberite trgovačkom klasu.

Fiesta Igra nudi tečajeve poput ratnika, mage, ispovjednik, strijelama i drska. Da biste napravili pravi izbor, morate znati kako izgledaju.

1. Warriorsi su jaki, hrabri, uporni i tvrd. Oni su poznati po svojim borbenim vještinama i sposobnosti da vodi bitku u komšiluku. Njihova impresivna tjelesna snaga omogućuje da se osjećaju povjerenje.

2. Čarobnjaci naredbu tajne elemente. Ova sposobnost čini ih ističe među ostalim stanovnicima svijeta. I neka ne fizički vrlo jaka, u mogućnosti da se brinu za sebe i na drugi način.

3. Strelice inspiriraju strah svakog protivnika. Njihove vještine su raznolika i maštovita. Plus, oni pomažu sile prirode. Najviše osjećaju sigurni u duge bitke. U tih boraca je potrebno svaki tim.

4. Ispovjednik kombiniraju sposobnost da liječe i napada. Oni su u mogućnosti pomoći žrtvama drugove, ali neprijatelji s njima ne zabrljati. Štoviše, čak i oni mogu napraviti jače saveznike, povećavajući njihovu štetu.

5. Džokeri različite vještine uzrokovati veliku štetu baš odmah. Bacati protivnike užasavaju oni zahtijevaju vrlo malo vremena. Oni su vrlo agilan i brz, mogli objesiti na neprijateljske bunkere, učinak koji se pojavljuje postupno.

Igra Fiesta Online što će, kreće kroz razine. Što je viša razina, jači karakter. Trebat će vam da pumpa pasivne, aktivne i alkemijski vještine. Obavljati različite zadatke i da će biti u mogućnosti da na kraju dobiti titulu. To je prilično lijepo kad određeni naslov je priključen na vaše ime.

Više u Fiesta Online ima lijepe trenutke kao priliku da se pronašli ljubav i vjenčati, izgraditi vlastiti dom, naći pouzdane prijatelje, za pobjedu svoje radnje kredibilitet među mještanima. Ipak, nitko od onih koji su poduzeli igrati Fiesta Online , nije se žale na dosadu! Prije nego što stvarno otvara puno mogućnosti! Zato ne propustite ovu priliku i uljepšati svoje slobodno vrijeme razonoda toliko zabavno! Svibanj vam uvijek iu svim sreće!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more