Oznake

FIFA 13

Alternativna imena:

Procesor: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz i koraku

RAM: 2 GB, a iznad

Video: 256 MB memorije i do

Slobodan prostor na disku: 8 GB.

Igra FIFA 13 - Najnovija objavljena verzija popularne serije sportskih simulacija i svake godine programeri pokušavaju dovesti u svoje novo dijete neke promjene, bez gubljenja opći duh serije. Nije bio iznimka od pravila i Fifa 13. Glavni dio FIFA-e 13, PC verzija ne razlikuje od konzole kolegama, ponekad je griješiti na razvoj EA Sports, dotaknuo profinjenost umjetne inteligencije i fizici motor jedinstven Impact Engine.

Attack i Defense

To humanizacija virtualnih nogometaša, što je utjecalo ne samo na izgled nego i psihološke aspekte igre i gura je brojne obožavatelje showa ići u dućan kupiti FIFA-u 13. Tijekom napada igrači u FIFA-e 13 više ne nalikuju robote i vrlo sposoban činiti pogreške u programima, ili obrnuto, pokazati liderske kvalitete. Razmišljajući i prirodnijim igrača - to je glavni i najozbiljniji razlika koja ima igru ​​FIFA 13 od svojih vršnjaka i izravnih konkurenata. Iste promjene su i akcije branitelji u FIFA-i 13, koja će se igrati mnogo "ljudskost", gube koncentraciju i dopuštanje više grešaka tijekom dugotrajne sposobnosti pritiskanja neprijatelja. Koncentracija i snaga vaših obrambenih igrača će morati voditi pomoću česte upade u logor neprijatelja, da ću im dati neki predah.

Dribling i vođenje

Zapanjujući složene feints i pritajeni pokreta - najveseliji dio nogometa i da će to biti čudno ako se igra FIFA 13 ne odražavaju taj aspekt igre broj jedan. Upravljanje feints u drugom dijelu igre je postao mnogo više raznolik i lakše provesti, pa čak i FIFA 13, od kojih je PC-verzija nikada nije bio poznat jednostavnost rada bez uporabe obmanjujuće manevre gamepad, ova komponenta je postala mnogo više demokratska. Sada igra FIFA 13 nudi sve mogućnosti za vas kad ste vođenje dva određeni kombinaciju tipki koje druge kontrole, a prikazat će se na terenu na noge NEBO kao udaraca. Jednostavniji i pristupačniji sustav će biti vrlo teško doći do.

Kontrolu nad loptom

Još jedan važan detalj koji samo čini da ide u dućan kupiti FIFA-u 13, je realizacija braka na prvi dodir s loptom. Sada postoji točka u kojoj apsolutno svaki igrač na terenu jednako dobro nacrtana s kolu sportske opreme. Manji tehnički pokazatelji posjedu, više je potrebno da primi i obradi košarkaše, šalice on će napraviti pogrešku prilikom primanja. Bilo je to lice može biti najviše učinkovito koristiti tijekom postavljanja njegova tima obrambene akcije, najgušće igranje s igrač prima loptu, što uzrokuje ga da spriječi prisiljeni pogreške.

Impact Engine

Ozbiljne inovacija, što FIFA 13, igra u kojoj ona postaje puno ugodniji ni s estetskog gledišta, čini fizike motor i revidirani Impact Engine. Sa svojim pomoći, svaki igrač ima obilježja pokreta, trčanja, skakanja i odabira. U kontaktu s drugim igračima, da li borba ili sukob, igrači će se ponašaju vrlo različito, ovisno o situaciji i karakteristikama svakog igraču. Svi pokreti radila s izvanredne pažnjom i detaljima koji se ponekad stječe dojam gledajući pravu nogometnu utakmicu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more