Oznake

FIFA 14

Alternativna imena: FIFA 14

Igra FIFA 14 - sportski simulator s nogometom, zahtijevajući primjenu taktike. Projekt od tvorca serije igara - od EA Kanadi. U usporedbi s prethodnikom game FIFA 14 ima niz osebujnih prednosti. Fokus igre je na timskom radu, te korištenje taktike. Prednosti ovog projekta su sjajnu loptu fizike i realistični udaraca, brzina dribling, te različite tehnike loptu, također, prilika za obavljanje pletiva prolazi, punu vjerodostojnost kontrolu nad situacijom tijekom igre, a brzi razvoj u smislu rasta u karijeri. Vaši protivnici imaju inteligenciju, pa bitka stvarno zanimljiva i bogata. Tijekom jarbola je emocionalno naprezanje i od svake pobjede je još slađe. Također, kao dio FIFA 14 liga, možete razgovarati o iskustvima s istom nogometnom-lud nick, u interakciji s vršnjacima, izražavajući svoje mišljenje o bilo kojem pitanju. Prisutnost socijalne komponente čini gameplay je prilično zabavno, jer se ne osjećaju odsječeni od svijeta, već naprotiv - osjećaj da ste usred najtoplijeg događaja. Ako vam se sviđa igre sličnim temama, svakako biste trebali skinuti FIFA 14, uroniti u atmosferu velikog sportu, tako uljepšati duge večeri zanimljivih aktivnosti.

Mali sistemski zahtjevi omogućuju vam da preuzimanje Fifa 14 svi kutovima. Nakon što instalirate igru ​​na računalu, odmah se baci na posao. Trebali biste nastojati izgraditi karijeru, i to pridonosi svakom novom pobjedom. Dakle, što više mečeva, bolje šanse. Samo želim reći da je FIFA 14 je dostupan igrati na različite načine. Nova je samo jedan. Ova sezona igrati zajedno. Ideja je da se kombiniraju svoje napore s prijateljem i borbi protiv istog protivnika dvojca. Ostali načini trebali biti upoznati s prethodnih igara. Odaberite bilo koji će biti poput: online sezone, brzim utakmice s AI, offline karijere trenera i igrača prijateljskim utakmicama. Osim sudjelovanja u igrama dolaze naporan, ali u svojoj zanimljivoj treninga. Ona je tijekom treninga ćete brusiti nove vještine. Bez toga jednostavno neće učiniti. I još jedan lijep trenutak. Instaliranje FIFA 14 na PC-u, možete razviti i poboljšati svoju mrežu skauta. Primamljiva ponuda, zar ne?

Pa ipak, prije nego što počnete u punoj snazi ​​igrati Fifa 14, trebate razumjeti neke od elemenata. Morate biti svjesni svojih mogućnosti. S obzirom na činjenicu da su programeri radili na brojnim poboljšanjima, FIFA 14 PC omogućuje sljedeće: ". Ovratnik" curling loptu, udaranje udaljenost, nisku leti loptu koja zbunjuje vratar slatkiš za A također možete koristiti kombinaciju igru ​​i nadigrati protivnicima uspješno poziciju. Od sada igrači mogu promijeniti širinu igralištu, a odabrati kut prilaženja lopte, igra stvarno dobiva dobit od realne. Razmislite na svakom koraku, znajući da je iskrivljena putanja lopte neće uspjeti ovdje, jer on odgovara stvarnoj fizici leta. Dođite brzo u Fifa 14 timova i dobiti zadovoljstvo od igranja. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more