Oznake

FIFA MANAGER 13

Alternativna imena: FIFA MANAGER 13

Igra FIFA MANAGER 13 je poznati nogometni menadžer, koji je razvijen od strane Electronic Arts. Ova igra je dizajnirana za različite operativne sustave Windows. Možete pokušati igrati u FIFA MANAGER 13 u demo verziji, gdje je njihova sposobnost da provjerite nogomet i sretno.

Line pro nogomet igra FIFA MANAGER 13 možete ga preuzeti na službenim stranicama igre ili na bilo kojem drugom mjestu koje pruža tu mogućnost. Također preuzeti Fifa Manager 13, možete koristiti torrent datoteku, ali za to će trebati preuzeti instalirati program.

Možete igrati online u FIFA MANAGER 13 BESPLATNIH registar na forum gdje možete razgovarati sa drugim igračima. Da bi se prijavili za forum FIFA MANAGER 13, morate navesti:

1) Vaš e-mail adresa.

2) lozinku i ime.

Prije igre ili demo u punom svjetlu u igri FIFA MANAGER 13 video koji otkriva osnovna pravila igre i igre sposobnosti. To znanje će biti korisne za vas u budućnosti sudjelovati u igri.

Također imajte na umu zahtjeve sustava za igra FIFA MANAGER 13. Vaše računalo mora zadovoljiti sljedeće parametre:

1. Intel Pentium 4 2.4 GHz - procesor.

2. 1 GB - RAM.

3. 8 GB - HDD.

Svaki igrač u igri FIFA MANAGER 13 ima svrhu. Vi i ona mora odlučiti na početku igre: želja da se u prvoj momčadi, poboljšanje svoje vještine, sposobnost da se igra u timu i prvenstva.

Kao menadžeru, vaš cilj bi trebao biti da se održava sklad u momčadi i zadovoljiti sve potrebe i zahtjeve.

Vi u igri FIFA MANAGER 13 će biti vaš pomoćnik, koji će vam pomoći na mnogo načina:

- Poslovna inteligencija s klubom,

- Stvaranje psihološkog portreta igrača;

- U rješavanju sukoba.

U igri FIFA MANAGER 13 ćete poboljšati svoje umijeće upravljanja nogometnu momčad.

Igra ima poseban dio koji se otvara ispred vas:

1) Osobni rivalstvo između partnera u klubu;

2) Ciljevi tog programa

3) Odnosi s parterres igrača u timu,

Ovaj odjeljak pokazati glavne čimbenike koja utječu status svog tima i unutarnji ugođaj njega.

Pred vama u igri poštanske nove značajke - to je prilika za razgovor s igračima. Možete razgovarati sa svojim igračima oko svoje osobne ciljeve i želje, ali i ponuditi im nove zadatke za self-poboljšanje.

Isto tako, prije nego što pošaljete igrača u pričuvi, iznajmiti ili prodati ga, možete razgovarati s njim o toj temi i riješiti sve nijanse.

Još jedna nova značajka u igri je povećati zaslon igru ​​na 1280x1024. Ova inovacija omogućuje proširenje gaming prostora.

Game Fifa Manager 13 je još uvijek puna mnogim iznenađenjima i inovacijama. Najvažnija stvar za vas da pokažete veliku upravitelja koji će dovesti svoju momčad do pobjede.

Proučite informacije o igri potražite na filmove koje sigurno će vam pomoći u budućnosti kako bi dobili status najboljeg nogometnog menadžera.

Sretno u sportskoj sostezaniyah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more