Oznake

FIFA World

Alternativna imena: FIFA World

Igre FIFA World ne treba uvod i priču, jer vjerujemo da bi trebali imati čuo o tome, čak i ako to ne učinite nogometni fan. Ovo je jedna od najboljih igara koje je učinio toliko kvalitativni oblik, kada pogledate to je prvi put da je većina to ne vidi i može miješati s ovim emisiji utakmice. U ovoj igri možete slobodno organizirati Svjetsko prvenstvo ili europsko prvenstvo i pobijediti, naravno, ekipa koja volite. U principu, sve igre koje su razvijene tim EA Sport , imaju konkurentnu prednost nad drugima zbog neusporedivu grafika i superiorni gameplay. No, igra FIFA World online vizualni dokaz. Kada pogledate na realističan izgled igrača i radionica o kretanju s loptom, imamo misli o tome što posjedujete pravi igrači i odlučiti za njih. Prije nego što ova igra je dopušteno samo za one koji imaju set-top box, ali ovaj put to je učinio dostupnim onima koji su stvarno bili žele okušati u Fifa, ali s obzirom na prigodu, budući da nije bilo Povezivanje. Tako se radovati u igrače, sada možete igrati na vašem osobnom računalu.

Vi ćete biti u mogućnosti da se prijave za sudjelovanje u igri koja je upravo sama igra u ovom trenutku je u procesu beta testiranja. I baš u vrijeme ove igre mogućem kao što su osnovna načina:

- UltimateTeam - u ovom načinu igre cijele utakmice potpuno samo na svoje snage, a vođena sudbinu tima. Vaša moć će biti u mogućnosti da kupuju i prodaju različitih igrača. Budući da je tržište transfera je uvijek otvoren (u bilo koje vrijeme) svakome imate priliku, ako ste spretniji saznati više o svojim protivnicima. Svakog tjedna, ovaj mod je obnovljeno i izvoditi razne aplikacije na njega. Ova igra je način će vam pomoći da igraju Svjetsko besplatno.

- Command liga - u ovom modu ćete morati platiti jedan bod za svaku igru. Ako ste osvojiti turnir ili isti događaj, odnosno, vjerojatnost da će nadoknaditi svoj kredit. S frekvencijom od igranja, možete povećati količinu kreditne bodovanje.

U FIFA World registraciju je potrebno, jer je online igra. Zahvaljujući registracijom ćete biti u mogućnosti da se prijave za sudjelovanje na testu i posjetite jedan od prvih sretnika odabranih.

Na početku registracije ćete morati odrediti osobne e-mail u nizu, koja se nalazi na glavnoj stranici igre stranicama. Kada se sve ispune, kliknite na gumb "Pošalji".

Ako niste već registrirane i nisu stvorili svoj korisnički račun u sustavu Podrijetlo , onda je vaša pažnja će imati prijavnicu nakon punjenja da će igrati Igra FIFA World. Za one koji imaju račun već postoji u takvom sustavu moći će samo ići na igru ​​samo navodeći nadimak i tajni kod koji se odnosi na svoj račun.

Ova igra je prevedena na ruski, tako da se popunjavanjem obrasca, i daljnje sudjelovanje u gameplay neće biti teško. Samo slijedite upute koje su sustav i ispuniti u nizu.

I onda kliknite na gumb "Registracija" i čekaju trenutak kada će administrator igre koje ste izabrali na gameplay.

FIFA World U igraju dobivate raznolik tim, kao i tjednik ekipa, sastavljena od igrača će biti određena rezultatima u tjednu (za njih će se liječiti igrač koji je zabio za tjedan dana u realnom vremenu).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more