Oznake

Final Fantasy 7 Remake

Alternativna imena:

Final Fantasy 7 Remake ponovno izdanje kultnog RPG-a. Grafika u igri je dosta promijenjena, sve izgleda nevjerojatno detaljno. Glasovna gluma je na visokoj razini i ni na koji način nije inferiorna slici.

Svijet u igrici pripada fantastičnom svemiru, ali u njemu ima i visokih tehnologija. Računala i pametni telefoni. Većinu ove tehnologije dizajnirala je i proizvela tvrtka Shindra Corporation.

Ova tvrtka razvija znanost, ali, zapravo, zbog toga je svijet na rubu smrti.

Glavna priča u remakeu igre nije se puno promijenila. Počinjete kao plaćenik koji je izgubio pamćenje, koji za novac mora pomoći skupini eko-terorista da dignu u zrak reaktor koji pripada korporaciji Shinra. Ova korporacija praktički posjeduje cijeli planet i doslovno izvlači život s ovog mjesta. Zagađenje zraka, iscrpljivanje fosilnih resursa, sve su to rezultati djelovanja direktora ove organizacije.

Eksplozija reaktora izazvat će ozbiljnu štetu, ali skupina ljudi koja ju je planirala uvjerena je da je eksplozija takve razorne snage jedina prilika da se u bezizlaznoj situaciji nešto promijeni, probudi društvo i natjera ga da se bori za svoj planet .

Glavni junak isprva prihvaća ovaj posao samo da bi dobio plaću, ali kako priča odmiče, počinje iskreno vjerovati u tu ideju i epizodu po epizodu prisjeća se svog davno zaboravljenog života.

Igra je postala znatno duža od prvog izdanja. Na nekim mjestima to joj je dobro došlo, a na drugim mjestima radnja izgleda malo dugo.

Uz glavnu priču, morate dovršiti neke dodatne misije, od kojih su neke obavezne.

U raznim trenucima, osim kontrole nad glavnim likom, moći ćete preuzeti kontrolu nad satelitima koji su trenutno u blizini.

Svaki suputnik ima svoje jedinstveno oružje.

  • Cloudov mač za uništavanje
  • Barrettov pištolj Gatling
  • Tiffa's kožne rukavice

I mnoga druga vrlo različita oružja od drugih likova. Sve ćete ih upoznati tijekom igre. Dobit ćete priliku sami koristiti svaku vrstu oružja u praksi.

Igranje Final Fantasy 7 Remake nije dosadno, kako napredujete često ćete mijenjati vrstu aktivnosti. Naći ćete puno mini-igara, nekoliko svjetova s različitim stanovnicima.

Ne zaboravite unaprijediti svoj lik i suputnike. Stablo izravnavanja je neobično razgranato, izbor vještina je ogroman.

Borba u igri odvija se u stvarnom vremenu. Borba će ponekad biti teška, osobito protiv šefova. Sve izgleda šareno i dinamično. Osim arsenala osnovnih tehnika, svaki od boraca ima nekoliko posebnih napada. Možete koristiti posebne napade nakon što je ljestvica koja odgovara vještini potpuno popunjena.

Play bit će zanimljiv prije svega ljubiteljima ove serije igara upoznatih s prvim izdanjem. Ako niste upoznati s prvim izdanjem pripovijesti, možete odmah igrati remake ili prvo provjeriti njegovog prethodnika.

Final Fantasy 7 Remake besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam platformi ili na službenoj web stranici.

Pokreni igru, bez tebe svijet koji je uništila zla korporacija sigurno neće biti spašen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more