Oznake

Finalna fantazija XV

Alternativna imena: Final Fantasy XV: Carstvo, Final Fantasy 15: Empire

Final Fantasy XV: Carstvo - taktička strategija u voljenom svijetu Fantazije

Game Final Fantasy XV: Empire - taktička strategija na globalnoj karti koja se temelji na čuvenoj Final Fantasy. Ovdje nećete naći akciju, samo masivne bitke velikih vojski nad teritorijom i slavom. Postanite jedan od gospodara kraljevstva i borite se s drugim igračima. Izazovite osvajače svjetova ili se uključite u obranu svog dvorca. Vi odlučite, imate izbor i vojsku. Idi na to!

Započelo je

Kada prvi put uđete u igru, dočekat će vas Noctis, koji će vam pružiti obilazak vašeg kraljevstva. U središtu je citadela koja je središte svega. Poboljšajte je i otključajte nove zgrade snažnim pojačanjima. Zatim vas vodi na sveučilište, što će vam omogućiti da studirate različite tehnologije: avanturist, ekonomiju, bitku, odbranu, heroja. Istraživanje utječe na sva područja života kraljevstva, proučite ih postupno i polazeći od strategije igre koju slijedite. Na primjer, ako ste navikli igrati obranu, nema smisla aktivno učiti borbene vještine. Bolje se koncentrirajte na proučavanje ekonomskih i obrambenih istraživanja.

Za sva istraživanja, kao i za izgradnju, potrebni su resursi. Njihova vađenja sudjeluju posebne građevine:

  Farma
 • - osigurava hranu
 • minsko - osigurava metal Kamenolom za kamenolome
 • - pruža kamen
 • izvlakač energije - pruža energiju

Učinkovito miniranje zahtijeva nekoliko zgrada svake zgrade. Što i koliko ovisi o vama. U početku preporučujemo da izgradite samo 4kom svaki, a kako počnete shvaćati sitnice igre, možete poboljšati proizvodnju bolje.

Sada ćemo graditi vojnu paradu. Ovdje možete regrutovati svoje trupe. Postoje samo četiri vrste: ratnici, mađioničari, konjanici i opsadno oružje. Svaka je sila jaka u borbi s jednim protivnikom, ali slaba protiv drugih:

 • ratnika jačih od konjskih i opsadnih vozila
 • mage su jače od ratnika i opsadnih strojeva
 • konjica je jača od mađioničara i opsadnih strojeva
 • Opsadni strojevi jači od zamki

Kao što vidite, sve su postrojbe jače od opsadnog oružja, ali sve su beskorisne za napad na druge dvorce, gdje opsadno oružje nije moguće izbjeći - zapamtite to prilikom planiranja vaših napada.

Mapa

carstva

Krenuvši u svoju avanturu, steći ćete nove prijatelje i naići na jake protivnike, upoznati žestoke osvajače i zgrade. Budite spremni u bilo koje vrijeme da pripremite napad ili obranu svog kraljevstva. Na karti možete izvoditi napade i na druge igrače i na znakove igre, a osim toga možete poslati trupe da izvuku određene resurse. Ali budite oprezni jer neprijatelj može nokautirati vaše trupe i zauzeti zgradu.

Svakako istražite kartu u blizini svog dvorca da biste znali što i gdje se nalazi. U slučaju nepozvanih gostiju, bit ćete spremni jer svaki igrač može upotrijebiti poseban teleport i premjestiti svoje posjede u blizini vašeg, čime se smanjuje vrijeme da vam trupe priđu. Savjetujemo vam da aktivno koristite barijeru za kraljevstvo, posebno kad regrutujete veliki broj vojnika. Štit kraljevine ne dopušta protivnicima da vas napadaju dok je aktivan. Ali isto tako ih ne možete napasti.

U samom središtu karte pronaći ćete Kristal. Kraljevstva su se uzdizala i rušila, zalažući se za posjedovanje svoje moći. Onaj koji je vlasnik Kristala postaje car i kroz njega utječe na sve stanovnike carstva. Car dobiva pravo da drugim kraljevstvima dodjeljuje titule. Svaki naslov ima bonus ili kaznu. Kristal se može hvatati samo tijekom natjecateljskog načina, tada svi mogu sudjelovati u njegovom hvatanju. Ako uhvatite Kristal i zadržite do kraja natjecanja, postat ćete car i svijet će kraljevati u carstvu do sljedeće faze napada.

Finalna fantazija

igara XV: Novo carstvo se ne razlikuje u nekim posebnim značajkama od ostalih igara istog plana. Kombinira sva uobičajena svojstva ove vrste igre:

 • izgradnja i razvoj kraljevstva
 • istraživanje i poboljšanje tehnologije
 • gradi vojsku i bori se
 • center karte snažna je tvrđava koju trebate zauzeti
 • bitka između carstava

Dakle, ako ste umorni od ostalih igara iz ove serije, pokušajte Final Fantasy XV: Novo carstvo za preuzimanje na svoje računalo. Da biste to učinili, prvo preuzmite i instalirajte Bluestacks - android emulator (igra je dizajnirana samo za mobilne uređaje). I tek tada instalirajte igru u200bu200bi započnite svoje avanture!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more