Oznake

FlatOut 2

Alternativna imena: FlatOut 2

Game FlatOut 2 je online računalna igra o samoj utrci. Ova igra je stekao ugled nije lošiji od prvog dijela. FlatOut2 slavu igra ima najviše destruktivne utrke u cijelom svijetu.

FlatOut 2 igre možete preuzeti na službenim stranicama ove igre ili svaki drugi, na mjestu koje pruža takav pristup. Osim Flataut 2 možete preuzeti preko bujica prije ovog predpodešavanjem na programu za preuzimanje bujica.

Možete registrirati online za besplatno FlatOut 2. Za registraciju na FlatOut 2 morate navesti:

1) vaš e-mail adresa.

2) ime i lozinku.

Međutim, treba napomenuti da je ova igra nije slobodan i to je dostupan samo putem službene web stranice, ali i putem online trgovine Buka.

Prije nego počnete igrati, provjerite pro igru ​​

FlatOut 2 videa. Ovdje sami možete pronaći korisne informacije o igri.

U igri FlatOut 2 ćete igrati na najneobičnijim pravaca, koji su puna rizika, prekrasan krajolik, dinamičke objekte i različitih interaktivnih zonama. Tema ove igre - to je okrutna i agresivne vožnje, koja nije pod vlast slaba.

U Flataut 2. Vi ćete igrati protiv sedam protivnika, od kojih svaki ima svoje metode, parametrima i načinu vožnje.

Nije svaki igrač će imati priliku doći do cilja, igrač može biti izgubljen iz tvrdog diska i to će se s ceste u mrtvačkim kolima.

Zbog fizičkog modela igri FlatOut 2 možete vidjeti svu štetu koju dobiva igrač i automobila tijekom utrke. To je zbog toga, ova igra se smatra jednim od najspektakularnijih na svijetu.

Igre Flataut 2 ulaznice od igrača za automobile nisu bili spektakularni programeri, ali sada se sve promijenilo. Dvanaest mini-igara FlatOut 2 ispunjena ova ekstremna i to je ovdje da ćete biti u mogućnosti da mučiti njegov vozač za ono što je on zanemaruje pojas.

Ovdje možete odabrati jedan od načina igre: Dvanaest mini-igara ili nova verzija derbiju.

U Game 2 Flataut imati i jednog korisnika i načina više korisnika. Developeri su savjetovali da prođe prvu igru ​​u single player modu kako bi usavršili svoje vještine, a zatim prijeđite na multiplayer modu. Putem interneta, imate priliku natjecati se protiv najboljih igrača na svijetu na igri FlatOut 2.

Flataut 2 Značajke:

1) nesreće i katastrofe će vam donijeti novac.

2) možete dobiti Grand Prix za pobjedu nad rivalom obitelji.

3) velika parkirališta s različitim klasama vozila.

4) Novi pejzaži za utrke.

5) sposobnost da se s kaznom za otići vozača.

6) do osam igrača u multiplayer modu preko Interneta ili LAN-a.

Uđite u svijet FlatOut 2 - nevjerojatno ludi utrke. Poboljšajte svoje vještine kako bi pobijediti u natjecanjima i dobiti ih za Grand Prix.

Pozovite svoje prijatelje na igru ​​za vas je postao više uzbudljiv i nevjerojatno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more