Oznake

Fly za zabavu

Alternativna imena: Flyff

Jeste li umorni od monotonije svakodnevnog života? Želite li letjeti? Druženje s prijateljski ljudi, bez straha od pokretanja u vulgarnost? Onda ste - ovdje. Fly za zabavne online igre, anime svoj očaravajuća karamela, šarene i grafičke kvalitete, javno dostupnih letova i sve vrste zabave uz razne testove.

To je besplatan MMORPG igrati gdje želite preuzeti stranku, ali i prije - ići korak Registracija Fly za zabavu. Za njegovu provedbu, glavu na službenoj stranici i otići na odgovarajuću stranicu. Pridružite nam se u igri Fly za zabavu zahtijevaju od vas da ispunite sljedeći obrazac: ime, lozinku, tajni odgovor da se odlučite za sebe, upišite kod sa slike i prihvaćanju Sporazuma korisnika, uz obvezu da se zadovolji propisima. Završi. Možete početi s preuzimanjem klijent Fly za zabavu registracije također pruža priliku da uče izravno iz postojećih sorti likova, tako da možete odlučiti tko će dalje osvojiti lokalne vrhova. U principu, registracija flyff ne zahtijeva velike izdatke vremena i truda.

Igra Fly za zabavu Online iako je nevjerojatan u svojoj biti, ali ne i najlakši među MMORPG. Put od velikog ratnika počinje na svima podjednako. U početku, stvara karakter, ne možete ga odabrati za sve struke ili razredu. Samo igrati igre Fly za zabavu online, jer ovo je ništa manje zanimljiva. Međutim, do razine 15 će morati pokrenuti obučava kolica, a samo on može postići će izabrati profesiju. Prekoračio 60., imaš specijalitet. Međutim, nemojte se bojati: niveliranje ne uzima previše vremena, a "krila" može se dobiti na samom početku igre igrati flyff U takvom sustavu nastave i struka - to je samo plus. Možete dobiti dovoljnu količinu vremena kako bi istražili na gameplay koji daje odrediti najudobniji stil borbe. To je, bez žurbe pouzdano odlučiti koga igrati online Fly za zabavu - bilo da liječnik, je li spremnik.

Osim toga, on-line igre flyff prilično demokratski u smislu prijelaza iz razreda u razred. Na primjer, mage, možete lako "utrenirati" za pomoć ili Acrobat, koji su način, jedinstven u svom najčišćem obliku ... jer muškarci i mađioničari (šarmeri) - oni su posvuda i oni su standardni. I Fly za zabavu online ... akrobat specijalizirana isključivo u nadležnosti kretala. Ono što je zanimljivo jer je njegovo oružje - njegovi neprijatelji, on će neutralizirati ili pomoću lukove (morate razviti vještinu u ovom slučaju), ili ... Yo-Yo (a ovdje sila ne boli)! A ako se odlučite igrati u letu za zabavu Assist, onda - čista voda vagona. S čarobnim štapićem u ruci, što sve može poboljšati ili liječiti, i rukavicama - osjetljive bash. To što je na ovaj način, od vas će biti u mogućnosti pokrenuti pred svim simultanih pobijedivši nekoliko čudovišta. Ono što vrijedi puno, vjerujte mi.

A sad malo o najvažnijim značajkama flyff online - na letovima. Glavna stvar ovdje, za razliku od ostalih "smrtonosno" igre je raznolikost vozila. Za svačiji ukus - metlu Stupa ploču. U trgovini je to dobro puno. Sve što je potrebno - razumjeti tehniku ​​primjene i jedriti. U letu za zabavu igri nije osobito teško, ali nevjerojatno lijepa: a oko je zadovoljan, a um nije napeto.

Usput, o priči. Flyff igra pripovijeda priču o svom svijetu Rondo je stvorio pet bogove. U početku upravljati njegovu stvaranju savršen užitak ih, onda dosadi i odlučio otići u mirovinu, ostavljajući golman Rice. Koji, osjeća usamljeno, izgradila prijateljice, utjelovljujući kvalitete njezina. Sav bijes i mržnju dobio sjena, što je odmah odvojila od Rondo kontinenta, ostavljajući joj se vinuti visoko iznad zemlje. Kasnije Madrigal rezultiralo otočki podijeljena na tri dijela. Shadow uspio izbaciti s otoka, ali online igre Fly za Fun «Molimo» ostataka rata protiv zla - čudovišta, a koji će se morati boriti za većinu svog vremena za igru. U dobrom putu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more