Oznake

Football Manager

Alternativna imena: Football Manager

Manager Football online - je sportski online strategija koja će biti zanimljivo ljubiteljima nogometnih utakmica. Ova nogometna igra je razvijen od strane Sports Interactive i redoviti niz, poznata serija nogometnog Football Manager, koja je započela još 1992 (pod imenom Championship Manager). Ova igra je prvi put da je menadžment provodi nogometnu momčad ...

Da bi se početi igrati igru ​​online manager nogomet, potrebna registracija upravitelja nogomet, koji je na sljedeći način: za aktivaciju igre račun vam je potrebno od početne stranice ili klikom na ovaj link http://store. steampowered. com / o /, preuzeti platforma za online gaming Steam, s kojim možete započeti igru. To će zapravo Registrirajte svoj manager igra nogomet.

Zahtjevi sustava za instaliranje Internet platfomy Steam:

- Windows XP, Vista ili 7;

- 512 MB RAM-a

- Procesor sa satom frekvencija od 1 GHz ili bolji.

Za Mac - Intel Mac, OS X Leopard 10. 8, Snow Leopard 10. 3 ili kasnije.

Preporuča se dvije tipke miša, a takzhe1 GB slobodnog prostora na tvrdom disku i

Širokopojasna internetska veza.

Online igre Football Manager nudi da djeluje kao nogometni trener jedne od nogometnih klubova. Izbor je velik, kao što će biti ponuđeno više od pedeset zemalja na planetu, za to će biti izabrati klub od najvećih liga diljem svijeta.

Online menadžer igra nogomet ima dovoljno dobar sustav za pomoć i obuku. Zahvaljujući informacijama u ovaj sustav moći ćete razumjeti što se događa u ovoj igri. Unatoč činjenici da je ovaj sustav je dizajniran prvenstveno za početnike, iskusne igrače, ova informacija može biti korisna, kao menadžer nogomet online igra se stalno nadograđuje, a svaki put kad se pojavi neka nova prilika. Sa ovim znanjem, moći ćete voditi više uspješnu i punu igru.

U ovom izdanju, ova igra (Manager Football 2012), bilo je nekih inovacija i poboljšanja. Ovdje su osnove, što vas pozivam da se zadovolji

- Sposobnost usmjeravanja gdje i kada želite;

- Mogućnost sudjelovanja u transfera i ugovora;

- Poboljšane performanse izviđači;

- Poboljšanje gledanje 3D mehanizam motora;

- Više inteligentna sučelje;

- Intonaciju;

- Prisustvo novog režima treninga.

Više informacija o ovim inovacijama može se naći na službenim stranicama Manager Football.

Osim tih inovacija, menadžer igra nogomet online je značajno mijenjati mnogo više aspekata, kao što su rad u medijima, press konferencijama, juniorskoj sustav i sustav za stvaranje nove igrače. Osim toga, bilo je promjena u sposobnosti za integraciju s društvenim mrežama, mehanike na prijateljskim utakmicama, upravljanja momčadi, pa čak i nekih aspekata igre. Za pojedinosti o svakoj od tih aspekata možete naučiti od niza videa koji će uskoro biti dostupna na službenim stranicama igre.

Igrajte igra nogomet online u rješavanju različitih problema i poduzimanje važnih odluka, kao što je, na primjer, koji se proizvode na terenu, i koga ostaviti na klupi. Morate definirati taktike igranja, vršiti izmjene, daju upute, gledajući utakmicu ...

Kao vođa, menadžer nogomet igraju imate u obavljanju svojih dužnosti i izvan terena. Na primjer: kako napraviti izbor igrača za igre, sudjelovanje u transferima, komunicirati s novinarima, itd.

U menadžer nogometne utakmice će biti zanimljivo, ne čudi ova igra je daleko jedna od najboljih u tom segmentu. Dakle, ako ste zainteresirani u ovoj igri, menadžer nogometne registracija će vam omogućiti da se osjećate kao nogometni Pro!

Cilj igre, mislim da razumijem, to je osvojiti što više trofeja kup!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more