Oznake

Za kralja

Alternativna imena:

For the King strategija na poteze od malog tima programera. Igra ima poligonalnu, kutnu grafiku u crtanom stilu. Sve izgleda neobično, ali prilično lijepo. Sada je postalo moderno praviti igre koristeći pikselnu grafiku, od koje su mnogi umorni. Ovdje su programeri odlučili ići malo drugačijim putem.

Prije početka igre odaberite tri heroja za svoj tim. Tajna uspjeha je odabrati borce tako da se dobro nadopunjuju tijekom bitke.

Ovdje postoji nekoliko klasa ratnika

  • Ratnici u gužvi
  • Randirane jedinice
  • Navijači

Ako odlučite igrati s prijateljima, tada morate upravljati samo jednim članom tima, druga dva će kontrolirati vaši prijatelji.

Bilo koja od jedinica može biti opremljena bilo kojom vrstom oružja, ali vrijedi uzeti u obzir klasu, oružje za blizinu je najučinkovitije za fizički jačeg ratnika, lukovi zahtijevaju spretnost i tako dalje.

Ima dosta oružja u igri

  1. Mačevi
  2. Sjekire
  3. Palice
  4. Mašne
  5. Muškete

I ovo nije cijeli popis. Nije cijeli arsenal dostupan odmah, mnogo se može otključati trošenjem bodova zarađenih tijekom prolaza.

Nakon što počnete igrati For the King, svaki će ratnik u odredu imati jednu priliku za uskrsnuće. Nakon korištenja, morat ćete ponovno pokrenuti igru. Ali nemojte se uzrujavati, svaki novi pokušaj je jedinstven, karta svijeta se generira nasumično, a bodovi zarađeni prošli put omogućuju vam otvaranje novih lokacija ili drugih vrsta oružja.

Igra ima nekoliko priča koje se mogu igrati naizmjenično. Uz glavne zadatke, postoje i nasumični mini-zadaci.

Programeri vam neće dopustiti da besciljno lutate po karti poboljšavajući vašu izvedbu. Svakim brojem poteza, indikator kaosa u igri će se povećavati. Neprijatelji postaju sve jači i samo uspješan završetak trenutnog zadatka može resetirati ovaj proces.

Osim kretanja po terenu, igra ima i podrazine u obliku tamnica, u kojima vas čeka niz bitaka. Nemoguće je pobjeći iz tamnice, ako uđete u nju, morat ćete ići do kraja, pa dobro razmislite treba li vam.

Kretanje, kao i bitke, odvijaju se u naizmjeničnom načinu rada. Kada se krećete po mapi, ne možete pomicati sva tri borca u isto vrijeme, morat ćete napraviti potez za svakog posebno. Multiplayer će eliminirati ovu potrebu, u kojem će slučaju vaši prijatelji kontrolirati druga dva. Možete igrati i sa svojim timom i sa nasumičnim partnerima koje će igra sama odabrati za vas.

Oprema i oklop mogu utjecati na statistiku tijekom borbe ili promijeniti druge parametre.

U igri su mogući najneočekivaniji preokreti. Ovi incidenti nisu uvijek ugodni, ali ne dosadi u igri.

Uzmite u obzir vrstu oklopa koju neprijatelji imaju, može biti fizički, magijski i tako dalje. Koristite oružje protiv kojeg je neprijatelj najmanje zaštićen.

Za King besplatno preuzimanje, nažalost neće raditi. Ali igra se može jeftino kupiti na igralištu Steam ili na službenoj web stranici. Često igra sudjeluje u prodaji i prodaje se uz dobar popust.

Počnite igrati odmah i steknite puno pozitivnih emocija!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more