Oznake

Za kralja 2

Alternativna imena: Za kralja 2

Za kralja 2 nastavak

For the King 2 sljedeći je nastavak popularne naizmjenične strateške igre s roguelike elementima, koja bi trebala biti objavljena početkom 2023. Programeri su isti - IronOak Games. To znači da će se uspješna mehanika iz prvog dijela nastaviti i samo će biti bolja. Iako je ova igra strateška, ona kombinira različite žanrove:

korak po korak (svaka radnja ovisi o vama),

roguelike (generiranje nasumične razine, nepovratne radnje, smrt lika),

stol (izvana podsjeća na društvenu igru, na primjer, karta se sastoji od ćelija duž kojih se junak kreće),

uloga (niveliranje likova i njihov razvoj).

Može se činiti da spaja nespojivo. Ali ovo je samo sa strane. Jer King 2, kako kreatori obećavaju, bit će još brutalniji, što znači zanimljiviji i složeniji. Sav uspjeh može ovisiti o jednom bacanju kockice (borbeni sustav i radnje vezani su za osmerostranu kockicu).

Inovacije drugog dijela

Nažalost, nema detalja o tome što očekivati u drugom dijelu. Kaže samo da će biti moguće igrati i solo i s prijateljima. Bit će dostupan način igre za više igrača za do 4 osobe. Bit će moguće ujediniti se i boriti protiv despotskih stražara, razbojnika i čudovišta. Morat ćemo bolje razmisliti o akcijama i potezima. Uostalom, izgubivši heroja, neće ga biti moguće uskrsnuti. Morat ću preuzeti novi.

Iz trailera postaje jasno da sljedeći kralj nikada nije izabran, a kraljica je naučila iz prvog dijela i postala moćnija. Kaos jača, herojima će biti mnogo teže boriti se protiv njega. Putnicima će se ispriječiti nova čudovišta i šefovi. Tama se već počela zgušnjavati nad kraljevstvom Farul. Svestranost izbora i mogućnosti za prolazak igre i dalje će ostati s igračima.

Stoga će igranje For the King 2 i dalje biti zanimljivo, čak i ako ste je već jednom završili. Sada možete sami prolaziti kroz tamnice, ali vrlo je vjerojatno da ćete umrijeti. Stoga se preporučuje kombiniranje heroja i ravnomjerno dijeljenje blaga s plijenom. Varijacije vašeg tima imat ćete neograničene. Odaberite heroje prema svom stilu igranja.

  • mag
  • iscjelitelj
  • strijelac
  • ratnik
  • ubojica
  • i mnogi drugi

Svi oni imaju svoje jedinstvene sposobnosti. Obavezno ih uzmite u obzir, oni će vam pomoći da prođete kartu bez gubitka.

Preuzmi za King 2 besplatno na računalu ili prijenosnom računalu neće raditi. Drugi dio će, kao i prvi, biti plaćen. Ali igru već možete dodati na svoju listu želja i kada bude objavljena, dobit ćete obavijest. Iako nema točne cijene, preostaje samo čekati i pratiti vijesti i datum izlaska For the King 2, kako ne biste propustili!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more