Oznake

Za čast

Alternativna imena: Za čast

Igra za čast i njezino porijeklo.

Kada pregledate novu računalnu igru, započnite argumente, koji je žanr, s nekim motorom koji radi na tome, tko objavljuje i druge srodne atribute. Ali najmanje je poznato, kao što je autor zamislio, i koliko je vremena prošlo prije početka njezinih udaraca.

Game For Honor izlegla je u umu Jasona Vandenberga više od 10 godina. Poticaj je služio kao umjetnički tečajevi zapadne bitke snimljene s Jasonom, a zatim je počeo razmišljati o načinu prenošenja elemenata kontrolera mačevima. Kada je ideja nastala, ponudio ju je raznim izdavačima, ali dugo se nitko nije htio upustiti u nepopularan žanr, misleći na odsutnost ciljne publike. Ali to nije bio jedini razlog zbog kojeg tehnologija u to vrijeme nije bila realistična. I tako se dogodilo da je Jason Vandenberg mogao "rađati" za čast samo 12 godina nakon njezinih ideja.

Ipak, ispostavilo se da je

osoba djeteta ne samo održivo, nego i iznenađujuće zabavno. Igračka nije nečiji nastavak, već posve odvojen proizvod s jedinstvenom pričom.

U E3 2015 najava igre projekta s jednog korisnika / multi-user mod u žanru hack i ubiti, te se priprema za puštanje njegov izdavač Ubisoft proljeće 2016 Za čast će biti moguće preuzeti najrelevantnije platforme:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

godina u srednjem vijeku.

Teški oklopi, mačevi, snažna, stroga lica vojnika koji su se okupili na bojištu je za čast, realna borbena igra treće osobe. Vrijeme je da napravite sudbonosan izbor o tome tko ćete postati u ovoj srednjovjekovnoj priči:

 • Negije neporažene rytsarem
 • Vorbornov nasilni vikingom
 • Odabrani mirni samuraem
Čekalo je bojno polje okupano morem krvi i sudjelovati u strategiji razvijanja taktike, u kombinaciji sa saveznicima protiv neprijatelja i napadati ih iz blizine i dalekih granica. Proces je tako realan da ćete osjetiti kako se sila utjecaja mijenja ovisno o težini oružja.

Za preuzimanje Za čast, morate malo pričekati, i možete ići na jednu misiju ili dijeljenje s prijateljima prolazi.

Trump Za čast na računalu na druge emocionalne proizvode. Možemo reći da je ovo igra za žilave muškarce koji osjećaju posebnu gužvu nakon porasta bijesnog adrenalina u žilama, strasti i druge kemijske reakcije.

Kao što je u životu, likovi se ne pridržavaju pravila "jedan na jedan" i mogu napasti nekoliko ljudi na jednom, i često to čine. Zamislite da trčite u gomilu, vičete na bojni krik, a zatim držite mač na udaru. Doista bi trebale biti najteže rukavice za mahanje i ne čekati da sustav automatski to učini umjesto vas. Budući da je vaš protivnik također pravi igrač koji pobijedi u borbi prvi uhvati drugi po pogrešci i izazvati fatalnu ranu.

Značajke igre

.

Game For Honor je izazvao mnogo buke i ne može čekati da igrači sjednu za monitor tako što odu u vojnu kampanju, ostavljajući svoje žene da zadrže ognjište, dok ne vrate štit ili štit. I osvojiti sve bitke, razmišljati i djelovati brzo, koristeći dostupne mogućnosti igranja.

 • Pokupi tri frakcije viteza ratnika, samuraja ili vikinga
 • Sistema Art of Battle pomaže upravljati mechom
 • Obdumyvayte vojne strategiyu
 • Razvivayte talente geroev
 • Srazhaytes u single-player kampanji, ili rame uz rame s druzyami
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more