Oznake

Fortnite

Alternativna imena: Fortnite

Fortnite online je fantastičan crtani igra s elementima preživljavanja i strijelac, nacrtana u crtanom stilu. Kombinacija čudovišta zastrašujućeg u svom izgledu i isprepletenih smiješnih trenutaka je posjetnica ove online zabave. Igra se pokazala originalnom. Tvrtka Epic games, pri izradi projekta, koristila je motor Unreal Engine 4, stoga se ispostavilo da je svijet igara mobilan i dinamički se mijenja. Ovdje čekate nevjerojatne avanture. Možete osjetiti neizrecive riječi emocija!

Igrači moraju se vratiti u virtualne prostore, gdje je puno čudovišta. U tim trenucima kada se borite s njima, igra Fortnite pretvara se u treću osobu. Upravljajući svojim karakterom, ulazite u vruće bitke s raznim zlim stvorenjima koja dolaze u čitavoj gužvi. Ali imat ćete priliku pripremiti se za ove bitke. Stvar je u tome da je svijet ovdje uređen na tako zanimljiv način da vaša djela ovise o dobu dana. Tijekom dana bavite se izgradnjom i jačanjem utvrda, kao i pripremom raznih zamki za čudovišta. Čim vam noć padne na tlo, čudovišta vas pucaju u punoj snazi. U ovo doba dana bolje je biti na sigurnom mjestu, a ne lutati negdje na otvorenim površinama, jer se ta strašna stvorenja osjećaju gospodari situacije i lako su spremni uništiti svakoga tko pokazuje nemarnost. Počevši Fortnite igrati, trebali nastojati pronaći ići na njih, kako ne bi drhtati od straha, čim drugi dan dođe do kraja. Nemilosrdno pucati neugodno čudovišta, nakon što je zaliha željenog oružja. Ne ostavljajte zla bića nikakvu šansu!

Odmah nakon što vas registracija Fortnitea odvede u svijet otvorenih igara, počnite se navikavati. Iako je svjetlo u dvorištu, brzo prikupiti više resursa i radije izgraditi svoju kuću. Trebat će vam građevinski materijali kao što su drvo, kamen, opeka. Konstrukcija je jedan od najvažnijih aspekata igre. Stoga ćete tijekom igre poboljšati ono što ćete moći stvoriti. Promjene su podložne krovovima, tavanima, stepenicama i ostalim elementima zgrade. Još jedna vrlo važna stavka je oružje. I to također podliježe poboljšanju. Dostupno za nadogradnju dostupnih oružja. Recimo primjer. Koristite jednostavni samostrel, i vremenom mu dodajete i pištolj za omamljivanje, i vidjet ćete da se može opremiti eksplozivom. Igranje igre Fortnite znači stalno se razvija i postaje jači. Ali zapamtite da suđenja postaju sve ozbiljnija.

Proces igre uključuje i jednu tvrtku i zajedničku igru. Kako bi se učinkovito nosili s invazijom čudovišta, igrači često stvaraju saveze i klanove. Pronađite pouzdane drugove i djelujte zajedno s njima. Vidjet ćete, bit će još zanimljivije!

Ne zaboravite na izvorni način rezanja s drugim igračima. Vi niste bačeni na otok u društvu 90 igrača i tamo bi trebao biti samo jedan pobjednik. U ovom slučaju možete:

  • za dobivanje sredstava;
  • pronalaženje sanduka s opremom;
  • za izgradnju utvrda;
  • Pucaj i uništi protivnike;
  • sakriti od neprijatelja;
  • izmjereno područje;
  • umiru iz stalno suženog područja djelovanja;
  • pobijediti!

Fortnite će vam pružiti priliku da uživate u slobodnom vremenu besplatno. Ne gubite još jednu minutu i pridružite se zabavnoj gaming zajednici. Neka se sve vaše nade ostvare!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more