Oznake

FPS šah

Alternativna imena:

FPS Chess najneobičniji je šah koji se može zamisliti. U igri ćete pronaći lijepu 3D grafiku i ugodnu opuštajuću atmosferu s gorućim kaminom i željeznicom igračkom. Ako odlučite satima razmišljati o svom sljedećem potezu, onda ovo uopće nije takva igra.

Kada počnete igrati FPS Chess, sve je zapravo kao klasična partija šaha, ali samo do prvog napada. U takvim trenucima igra poprima sve znakove prave pucačine. Morat ćete se doslovno boriti s neprijateljem i na bojnom polju saznati tko će pobijediti, a tko izgubiti figuru na terenu. Štoviše, žrtva, što je očito za partiju šaha, ne mora nužno patiti. Sve može ispasti potpuno drugačije.

Svaka šahovska figura ima vlastito oružje i set tehnika.

  • Pištolj
  • Luk sa strijelama - kod konja
  • Mač - kod kralja
  • Snajperska puška na brodu
  • Mitraljez - kod kraljice

Neke se figure mogu doslovno kretati kroz zrak, a top može graditi skloništa u obliku zidova.

Arsenal dostupnih tehnika i taktika je ogroman. Radnje nisu ograničene na šahovsku ploču. Tijekom bitaka možete koristiti cijelu sobu i bilo koji predmet u njoj. Čak i pretvoriti lokomotivu u oklopni vlak naoružan mitraljezom, na primjer.

Snaga oružja je drugačija. S lukom je dovoljan jedan precizan hitac, ali s pištoljem će vam trebati više pogodaka. Borbu ne vode samo dvije figure kojima upravljaju igrači, ostali borci na ploči mogu se po vlastitom nahođenju odlučiti pridružiti i pomoći svom zapovjedniku.

Za pobjedu, kao iu normalnom šahu, dovoljno je uništiti kralja neprijateljske vojske, ali u ovom slučaju to može biti još teže nego u normalnoj partiji šaha.

Igrajte FPS šah lokalno protiv jednog od svojih prijatelja. U ovom slučaju, čak je moguće dogovoriti nokaut prvenstvo među skupinom. Ili se želite boriti s nepoznatim protivnikom online. U slučaju multiplayer igre, birat ćete između nekoliko ponuđenih protivnika. Ali, nažalost, ponekad potraga za protivnikom traje dosta dugo. Kako popularnost igre bude rasla, ovaj će problem nestati.

Prije igranja, preporučljivo je proći obuku odabirom odgovarajuće stavke u opcijama. Tako možete brzo shvatiti kako kontrolirati određenu figuru tijekom bitke i razumjeti snage i slabosti svojih ratnika.

Osim izravnog sudjelovanja u bitkama, gledajte utakmice drugih igrača. Uz uobičajenu zanimljivost, dobit ćete priliku zaviriti u korisne tehnike i taktike ratovanja.

Razvojni programeri redovito ažuriraju igru dodavanjem novih modova i proširenjem popisa značajki. Stoga će do trenutka kada pročitate ovaj tekst igra vjerojatno postati još zabavnija i uzbudljivija.

Možete besplatno preuzeti

FPS Chess na PC ako slijedite poveznicu na ovoj stranici. Igra je potpuno besplatna!

Ako volite klasični šah, zabavit ćete se igrajući ovu igru! Čak i ako vam šah nije omiljena igra, naučite više o njemu i osvojite neke partije. Počnite igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more