Oznake

Fritz 13. Svatko može Kings

Alternativna imena: Fritz 13. Svatko može Kings

Procesor: PC Intel Core 2 Duo, 2. 4 GHz

RAM: 3. GB

Video Card: 512 MB

Fritz 13. Svi su Kings - ovo je zadnji korisnik modifikacija ozbiljan šah programa, nastao je u ranim 80-ih godina prošlog stoljeća. Na razvoju višeprocesorskom računalnom programu radio samo dva Njemački inženjer Franz Morsch i Mathias Feist.

Put Fritz 13

Fritz 13 programa, koji se i danas može kupiti bilo tko amater šahovske bitke i testirati svoje vještine u jednom od najstarijih i najkompleksnijih igara stvorenih čovječanstva, donedavno je bio korišten samo za trening profesionalnih igrača. Prva verzija programa, koji je postao izravni potomak Fritz Chess 13, nastao je u 80. godini, a to je oko 10 godina da stvori punopravni računalo protivnika za najboljih igrača na svijetu. Već je 1995, na improviziranoj konkurencije među računalnih šahovskih programa (provodi i sl.) poboljšana modifikacija program koji se zove Fritz 3 je prepoznat kao neosporni prvak pobijedio najnaprednijih na svijetu u tom trenutku, računala Deep Blue. Nakon samo sedam godina održao svoj prvi natjecateljski sljedeća generacija šah robota s čovjekom koji je postao svjetski prvak u klasičnoj šah Vladimir Kramnik, a sukob je završio remijem 4-4. Godinu dana kasnije, sukob je završio neodlučeno s Garry Kasparov je prvi trodimenzionalnom verzijom šah programa. Primijenjen prvi poraz stručnog šahist u 2006 i postao je sve isto, Vladimir Kramnik, koji je izgubio jednog od najbližih precima Fritz 13. Svi su Kings 4:2, napravio veliku pogrešku u jednoj od stranaka.

Komercijalna verzija

Nakon pobjede nad jednim od najtalentiranijih igrača današnjice, računalni program je dokazala da s pravom zauzima vodeće mjesto na ljestvici raznih sličnih programa. Godine 2009 je izdao prvu verziju programa dostupan za javnu uporabu, a dvije godine kasnije došao prvi komercijalni izmjene i Fritz 13, koji bi mogao kupiti bilo tko i samostalno testirati svoje snage u sučeljavanju s jednom od najjačih šahovskih robota je stvorio čovjek.

Prijateljski robota

Fritz Chess 13 različita zgodan i intuitivno korisničko sučelje s velikim brojem postavki, uključujući i promjene u energetskoj razini od računalnih protivnika, nekoliko varijanti šah komada. Osim toga, korisnik može promijeniti prikaz odabirom između trodimenzionalne i dvodimenzionalnih pogleda. Svi potezi će se snimati tijekom igre, a vi ćete uvijek biti u mogućnosti procijeniti gdje je pogreška ili, s druge strane, igrao dobro. Svi rezultati mogu se izvoziti radi daljnje procjene. Igra je više od 10 razina moć računala protivnika, prebacivanje između kojih vi sami ćete prilagoditi svoju potrošnju energije, poboljšanje svoje vještine igru.

Edukacija

Za početnike šahista, a za one koji ne smeta da unaprijede svoje vještine, igra ima za ponuditi više od šest sati video kazete, u čijoj izradi je sudjelovalo međunarodnih stručnih trenera i igrača svjetske klase. To je dostupnost nastavnih materijala i izrade šah program nije samo prekrasan način da provedete vrijeme u sukobu s dostojan protivnik, ali i velika udžbenik koji se u praksi da se pripremite za svaki sastanak na šahovskoj ploči.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more