Oznake

Od Dust

Alternativna imena: Od Dust

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400 +

RAM: 1 GB

VIDEO: 256 MB

Disk Space: 4 GB

Od prašine - strateška igra u stvarnom vremenu s nekim arkada kontrole. Od samog početka, mi ćemo se osjećati malo idola, koji vjeruje u maloj grupi tamnoputih domorodaca. Donošenje igra od prašine i uvijek će biti popraćeno projekcijama većine indijskih rituala održanih u tvoju čast. Čim čujete poznate pjesme, vidjet ćete desetak siromašnih domorodaca, znate - oni trebaju vašu pomoć, vašu podršku i podršku, jer oni vjeruju u vas, vi vjerujete implicitno.

Visoka cilj

Od prašine, koji igraju vrlo zanimljiv i uzbudljiv, recite nam o veliki cilj smuglokozhih domorocima koji trebaju naći i istraživati ​​nasljeđe predaka ostavili diljem svijet igre. Tu i tajne vještine koje omogućuju kontrolu sile prirode i važnih informacija o svijetu. U potrazi za tom baštine, što zajedno sa svojim štićenicima će naučiti desetke zasebnih otoka, gdje se zapravo morati pokazati što je pravi Bog.

Snaga

Sve prohod od prašine će biti popunjena s demonstracijama sile božanstvu, gdje ćemo mijenjati teren, neka rijeke natrag, biljka stabala i vrtova u pustinji i odvod močvara. Međutim, utjecaj na našu djecu, što, nažalost, ne možemo. Jedino što možemo učiniti je dati im do znanja da je put do najbliže oltaru gdje je sljedeća poruka je drevna, zaključana i čekati. To je ta oltari i portali koji nam mogu poslati na drugi otok i je glavna svrha je svaki od igre razinama. Ukupno na svakoj razini su četiri takva oltari i jedan prolaz na sljedeću razinu. Pristup njima je zatvoren, a vi morate učiniti sve svoje božansko junaštvo držati svoje vjerne starosjedioci na sljedeću poruku. Promijenite svijet igre će biti moguće s malom kursora nalazi se u središtu zaslona. Ako želimo biti oaza, pustinja je dovoljno zaliti vodom ako je potrebno da bi se jezero, a zatim s pijeskom pečat iz ležišta, pa itd. Home i glavna problem učinite površina okolo Oltari totema i otvoriti put next.

Elemental Snaga

Originally od prašine, igra koja ne će biti vrlo teško da se ne može staviti pred igrača ozbiljnih problema. No, s razvojem radnje, snage prirodnih elemenata će skliznuti ozbiljnije testove, a posljednjih dana božanstvo mora znoj ozbiljno. Jaki vodenim strujama lako širiti svjetlo pijesak brana i neprijateljski flora će dostaviti ozbiljnu neugodnosti. Vatra će zapaliti oko stabala, pjeskarenje i voda će se rasprsnuti od vrućine i sve te specifičnosti moraju se koristiti. Divlje bombe će biti savršen alat za polaganje prolazi u stijenama. Usput, će morati gledati usko i njihovi štićenici, razbiti svoje naselje u blizini jedne od oltara. Njihov je malo mjesto je samo magnet za prirodne katastrofe i vi kao svog zaštitnika božanstvo i treba biti pravovremeno tražiti načine da ih štite. Nakon što je izgubio mjesto će biti neuspjeh vaše misije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more