Oznake

Frost & Flame: King of Avalon

Alternativna imena:

Frost Flame: King of Avalon strateška igra u stvarnom vremenu s MMORPG elementima za mobilne platforme. Grafika nije zadovoljavajuća, detalji su izvrsni, svijet bajki izgleda šareno. Glazba podiže moral ratnika tijekom bitaka. U igri ćete opremiti i razviti svoj grad i izgraditi vojsku sposobnu poraziti svakog neprijatelja.

Da biste počeli igrati, morat ćete proći kroz obuku, bez toga će vam možda trebati puno vremena da shvatite sve zamršenosti igre. Srećom, programeri su se tradicionalno pobrinuli da vam pokažu osnove igrivosti.

Igra vas vraća u vrijeme kralja Artura i vitezova Okruglog stola. Događa se tragedija, Arthur je ubijen u bitci zbog izdaje svog nećaka Mordreda. Arthurovo tijelo počivalo je pokraj poznatog mača Excalibur u tvrđavi koja se nalazi na svetom otoku Avalon. Tek kada Excalibur ponovno dobije svog gospodara, raspršeno kraljevstvo će se ujediniti. Arthurovo se carstvo raspalo na zasebne gradove koji su međusobno ratovali. Mnogi vladari željeli bi imati moć Excalibura, ali samo jedan vladar može preuzeti legendarni mač.

Ne gubite vrijeme i počnite igrati Frost Flame: King of Avalon!

Puno stvari te čeka:

  • Proširite, nadogradite i dovršite svoj grad
  • Osvojite nove teritorije
  • Izgradite moćnu vojsku
  • Savladajte nove borbene taktike
  • Izdresirajte čarobnog zmaja
  • Dobijte resurse
  • Uspostaviti proizvodnju razne robe
  • Sklapati trgovinske poslove

Ne brinite, nikada vam neće biti dosadno, uvijek ćete biti zauzeti nečim zanimljivim.

Bitke se odvijaju u stvarnom vremenu. Eksperimentirajte s različitim strategijama i taktikama kako biste porazili svog protivnika.

Svaka vrsta trupa ima svoje vlastite snage i slabosti, koristeći je ispravno možete poraziti čak i neprijatelja koji brojčano nadmašuje vaše trupe.

Nije uvijek moguće sam se nositi s jakim protivnikom. Sklapajte saveze i komunicirajte s drugim igračima diljem svijeta.

Osnova svake vojske je razvijeno gospodarstvo države. Pokušajte preuzeti kontrolu nad što je više moguće teritorija s vrijednim resursima i razvijte proizvodnju i trgovinu. Što više resursa vaše kraljevstvo posjeduje, moćniju će vojsku moći održati.

Natječite se s drugim igračima u PvP i PvE bitkama. Bez ovoga, ne postoji način da se zna čiji je zmaj jači, i tko je od vas dostojan biti vlasnik svjetski poznatog mača.

Ne zaboravite provjeriti igru svaki dan i dobiti nagrade za to svaki dan i više vrijednih nagrada jednom tjedno.

U trgovini unutar igre možete kupiti mnoge korisne artefakte, resurse i nadogradnje za svoje vojske. Kupujte valutom u igri ili pravim novcem po vašem izboru.

Igra redovito prima ažuriranja u kojima ćete pronaći još više vrsta trupa, novih zadataka i prilika za osvajanje.

Možete besplatno preuzeti

Frost Flame: King of Avalon na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada da vidite možete li rukovati legendarnim mačem Excalibur!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more