Oznake

FTW

Alternativna imena: FTWars

Online igre FTW - besplatan preglednik MMORPG, koji pokrivaju tri stil igre: PvP («igrač i igrač»), PvE («igrač i okoliš") i RVR («& kraljevstvo kraljevstvo") . Da bi se okušati u ovom prilično duhovit igračku, morate imati:

1) računalo s operativnim sustavom, a ne manje od XP (Service Pack 2) / 2000 (Service Pack 4) / ME,

2) Najnovija verzija preglednika Mozilla Firefox.

Za početak igre morate otići na stranicu za registraciju FTW, koji se nalazi na službenim stranicama igre.

Pridružite nam se u igri FTW ludo lako. Navedite

• Vaš e-mail;

• lozinkom;

• ime junaka;

• odabrati jednu od dvije utrke ...

... A sve! Vi utrti put za proučavanje. Korak FTW line registracija ne obvezuje bilo preuzimanje klijenata. Da, i bilo ažuriranja, ozbiljan potrošnje prometa i riltayma u igri nećete vidjeti. Razlog je u tome što FTW online - besplatno browser igra, kao što je spomenuto. I neka raspored nije blistavo sjaj, ali u oči, sve dobro, ugodno. Pristojan zemljište i dobro razvijen u igri socijalnu komponentu potaknuti maštu svake moderne čistiji motor s 3D-čari, odvlače pažnju od najvažniji - "live" komunikacije. I ovdje je važno. Igrajte igru ​​online morate FTW a Australci i Islanđani, Amerikanci i drugi, druge nacionalnosti, zanimanje i status u društvu. Koji nesumnjivo samo dodaje oštrine na gameplay.

Igrajte online igre morate FTW ili Dendrunom ili mehanički. A oni i drugi mogu pohvaliti svojom bojom, parametrima osobnosti, sučelje i zgrada. Krzno mobitel, volim ići reda i živjeti u totalitarnom režimu. Nasuprot tome, sporo i tromo Dendruny iznimno slobodarska, a zbog njihove životne odvija u meditativnom anarhije. Mehanički božanstvo stoji Nanonirvana, Dendrunov - Vječno Plodnih Pinocchio. Polazeći od samih imena već posjedujete, možemo zaključiti da igra nije bez FTW online ironije, ponekad oduševljene sarkazam ili čak neki crni humor.

Lokalne borbeni sustav nije komplicirano. Za igranje FTW potpunosti, pridružit će se u borbi vrlo često. Da biste to učinili, odaberite žrtvu (ili ime s naglaskom na razini) i napad. Bitka počinje automatski bi doći do kraja na 15. kolu. Primili više od gube značajne štete ili netko čiji je život "padne" ispod 20 godina.

Izvornih stvari koje utječu na različite karakteristike, možete kupiti u lokalnoj trgovini. Pet, što će početi malo kasnije, s pojavom dovoljno iskustva. Neke od zgrada izgrađenih od strane vas, donijeti koristi: u područjima financija, inventar, vještinama.

Uz sve FTW igrati - to nije samo razgovor ili se boriti. To također znači ... da, raditi! Dendruny zaraditi za život u vrtu, krzno - na traci. Međutim, poseban posao za vas osobno, to neće napraviti. Sve što je potrebno - odrediti vrijeme i dalje baviti svojim poslovima. Plaćanja primate, kako se i očekivalo, na kraju rada. Također možete zaraditi napadajući druge igrače ili završetka mini-zadatke. Međutim, u prošlosti, ne možeš uvijek dobiti novac, nego bilo koji drugi program, uključujući i iskustvo.

Dakle, ukratko o priči (i više zabave ćete saznati sve za gameplay). FTW online igra će vam ponuditi u nezamislivo udaljene galaksije ZaChuM (koji je, Musty Ormar Universe). Bilo je tu i poslani su prethodno spomenuto ovdje utrku, prepoznati su kao apsolutno beznadno. Dendruny i krzno cijelo vrijeme na rubu nemilosrdnog rata. Odlučan više na čijoj ste na, i na - pojačajte sudbinu svemira FeTreeWar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more