Oznake

Nogomet bez pravila

Alternativna imena: Nogomet bez pravila

Nogomet bez pravila - računalna simulacija igre. Točnije domaći nogometni simulator, zove, u prijevodu, Urban Freestyle Soccer. Nogometna igra bez pravila objavljenih u 2004, za ljubitelje slobodnog nogomet. Ako vam se sviđa igrati nogomet s prijateljima u dvorištu, onda je ovo za vas, ali ovdje u virtualnom svijetu. No, sve previše stvaran dovoljno za detalje. Igra ne postaje tijekom niza godina multiplayer još stečena svoje navijače određenog raspona.

Igra Urban Freestyle nogomet ne zahtijeva veće napore. H je još uvijek malo upoznati s igrom prije nego je igra vrijedna. Posjetite gdje ste vidjeli video pregled igre, a zatim na istom mjestu i mogu preuzeti nogomet bez pravila. I, naravno, pročitati ovu recenziju poslali.

Preuzimanje nogomet igra bez pravila, ne može imati mnogo složenija od samog igranja.

Sve je zapravo ono što se događa na američkim ulicama i prečace gdje se igraju takozvani nogomet. U igri bez pravila da se igra nogomet ćete se suočiti s karakterom, koja u sebi. Tim je stvorio kampanju, prisutna na igralištu. Cijela igra se odvija bez posebnih pravila. Glavni i jedino pravilo vrijedi cilj - postigao kada čuvar.

Dobit, nije čudno, ili piva, ili samo svoje znanje koje ste osvojili. Lijepo i jednostavno.

Oko vas redovito, standardni američki tržište, negdje u dvorištu. Nogama, naravno, nije travnjak i samo zemljište s jamama događa. Gates predstavljaju nešto slično njima. Zidovi mogu biti oslikana s grafitima. I obični ljudi oko vas, slušati rap fanove i piti pivo. Svaki igrač može obavljati razne trikove s loptom u zamjenu za određenu količinu bodova.

Igra također ima niz značajki koje želim istaknuti:

• tradicija;

• Team;

• postavljanje;

• loptu;

• komentator;

• vježba.

Običaji - podskup urbane tradicije igri nogometa.

Ekipe - svaka momčad ima svoje značajke i posebnosti.

Decor - super realno, podudaranje stvarne ulice, dvorišta, mjesta.

Ball - iz Adidasa, koji je bio uključen u Svjetskom kupu u Koreji i Japanu.

Komentator - to nestandardnih izraza.

Vježbe - Način rada istražiti zamršenosti igri.

Sve u svemu na kraju dobiva prilično uzbudljivu igračku. Bez posebnog igranja, ali temeljita akcija jednostavnosti bez pravila.

Što se tiče grafike u igri Urban Freestyle Soccer, to je na izvrsnoj razini. Velika slika iz igre i svih likova, no sve oko nije jasnoća. Kretanje igrača na najbolji način, pogotovo kada obavljaju složene vratolomije kucati loptu. Glazba, bez sumnje, jedna vrsta - rap. Ta vrsta glazbe obožavatelja okupljaju na terenu.

Čudan osjećaj kad se igra nema pravila. Igrajte se i opustiti, ali za početak žurbi Urban Freestyle Soccer igre site.

Dobra igra! Hvala na pažnji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more