Oznake

Galaxy Life

Alternativna imena:

Još jedan predstavnik Plinga Igra Galaxy Life. Kao što mnogi već znaju, ova serija igara ne može napraviti osmijeh čak i skeptici. Bit igre je bolno jednostavan, a grafika i slatko naravi nastolno koji se uče od svoje djece o igri, a često roditelji počnu se registrirati i igrati. Doista, ova igra - savršen način da se opustite i provesti vrijeme, bez razmišljanja o smislu života teško i frustrirajuće njegov vlastiti svijet mašte. Na neki način, Galaxy Life online miriše na mnogim online aplikacijama Vkontakte i Facebook. To je, jednostavno rečeno, ova igra je prekrasan način da provedete svoje slobodno vrijeme za dobrobit duše!

I da, kao što se događa u gotovo svim online igrama, Galaxy Life točno registracija je također potrebna. Proces registracije može biti pojednostavljena u slučaju da ste prethodno morali nositi s igrama Plinga, a vi ste je završila u obzir sustava. U tom slučaju, možete jednostavno prijaviti pod svojim prethodno snimljenih podataka i započeti igru. I u slučaju sa svih igara iz Plinga igrate nemaju nešto ekstra preuzete i instalirane, to će biti dovoljno samo imati račun. Ako želite isprobati igru, kliknite na "Pokušaj".

1. Ako ste novi u ovom sustavu, morat ćete se registrirati. Ako želite, bilo koji igrač može prijaviti koristeći svoj račun na Facebooku. Ako želite povezati igru ​​za društvene mreže da ne, da ćete popuniti obrazac za registraciju.

2. Sve Dizajn igre je postala više pristupačne, možete prebaciti jezik na stranicama na ruskom, što se može postići promjenom okvir u gornjem desnom kutu prozora igre (samo prozor igra).

3. Obrazac za prijavu će se pod uvjetom da ste u središtu zaslona igre. U gornjem polju obliku (kutija «e-mail») zapišite svoju e-mail adresu.

4. Tradicionalno, linija "Lozinka" popuniti lozinku s vašeg računa.

5. Unesite svoj nadimak na liniji "User Name".

6. Sustav vjerovati u vaše dobre namjere, a vi brzo počeo igrati igru ​​Galaxy Life, slažu s pravilima korištenja sustava i korisničkog ugovora. To može biti dostavljen relevantnim liniju ispred krpelj.

7. Ako želite primati buduće e-bilten iz uprave mjestu, slijedeći liniju možete otkucavati, ali ako ne - ostavite prazan okvir.

8. Sve završena i provjerava ispravnost? Kliknite na "Registracija".

Ulazak u igru, automatski ćete se naći u nekom sasvim novom sustavu. Imate li mali komadić zemlje, i koji je kasnije će se želite zaštititi. Razviti strukturu, jer oni će vam donijeti profit u igri. Sve u svemu, igra Galaxy Život je jednostavan i jasan i temeljna obuka koju će lako proći. Pozvati prijatelje s Facebooka i drugih društvenih mreža, jer zajedno bolje. Osim toga osloboditi igrati Galaxy život može biti bilo tko. Požurite vidjeti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more