Oznake

Galaxy on Fire 2

Alternativna imena: Galaxy on Fire 2

Game Galaxy on Fire 2 je online igra o svemirskim bitkama u galaksiji. Čeka ove igre diljem svijeta, nakon uspješnog projekta od prvog dijela igre. Milijuni ljudi su igrali u Galaxy on Fire na telefonima.

Sada, Galaxy on Fire 2 svibnja zadovoljiti navijače i proizvode od jabuka, jer u zadnje vrijeme igra je razvijen za platformu iOS.

Tu je i verzija Galaxy on Fire 2 Android, posebno dizajniran za mobilne telefone na Androidu (verzija 2.3).

Online igre Galaxy on Fire 2 je možete ga preuzeti na bilo kojem mjestu koje pruža ovu značajku. Preuzmite besplatni igra je jedan torrent datoteke, ali ga preuzeti morate instalirati program na računalu.

Prije utakmice, pregled Galaxy on Fire 2 videa, gdje možete pronaći vodič za igru, koristi od načina igre i druge značajke igre.

U Galaxy on Fire 2 PC igra puno udobnije od bilo koje druge mobilne verzije.

Događaji u igri odvija u ime glavnog lika - Keith Maxwell. Morao je proći težak test u prvoj utakmici. Ali avantura nije preko njega. Njegov brod bio napadnut od strane zlih gusara. Nakon događaja dođe u dalekoj galaksiji. Da bi se vratili kući, on će se morati izgraditi snažan brod, ali je potrebno puno detalja koje je potrebno kako bi novac.

Keith će razmotriti plan da se vrati kući i polako ga uvede u stvarnost. No, problemi ne završavaju. On će se boriti protiv vanjskih neprijatelja, kako bi se bavio s tajanstvenim utrci koja se stalno napadaju civile i bazne stanice.

Sama igra je podijeljena u nekoliko zasebnih prostora sektora. Između njih, možete sigurno putovati. Postoje sustavi koji su prilagođene za vaše neprijateljstvo, i tamo, i obrnuto. Tu su i mnogi sigurno postaje. Međutim, za vas u igri postoji još jedan opasnost - da idem na gusara.

Kretanje sektorima prostoru, da ćete biti na repetitora.

Svaki planet (nebesko tijelo) ima veliku stanicu. Ogromni komadi željeza poslužiti nekoliko funkcija u igri:

- Hangar za modernizaciju brodova;

- Trade;

- Seat zadatke (u kojoj ste dobili posao).

Saloni možete zadovoljiti različite osobnosti koje će vam dati bilo koji nalog: uništenje gusara ili prijevoz ljudi. Potraga ste dobili određeni iznos kredita. Ako je novac za nešto što nemate dovoljno, također možete sudjelovati u prometu.

Kupi danas u vanjskoj trgovini, morate ih dostaviti na mjesto gdje su u najvećoj potrebi. Obično je to najudaljeniji kutovi prostora.

Također možete sudjelovati u bušenju asteroida. Oni imaju svoje razlike. Najbolji asteroid koji je obilježio klase A. Može se sakriti u dragulja.

Otkrijte u Galaxy on Fire 2 tajne, a zatim igra će biti puno lakše za vas.

Uronite u ovom nevjerojatnom kozmičkom svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more