Oznake

Galaxy on Fire 2 Full HD

Alternativna imena: Galaxy on Fire 2 Full HD

Zahtjevi sustava:

Procesor: Intel ® Core ™ 2 Duo 2. 2GHz ili brži

RAM: 2GB

Grafička kartica: 512 MB

Disk Space: 2 GB

Galaxy on Fire 2 - nastavak popularne igre koja je uspjela osvojiti sve moguće mobilne platforme, drugi dio je namijenjen za osvajanje tržišta osobnih računala. Autori projekta u punom glasu uvijen igra Galaxy on Fire 2 rođena zahvaljujući jednoj od najpoznatijih space RPG, i ruske proizvodnje pod nazivom "Space Rangers". Doista, razlike u gaming svijetu vidljiva, ali je opće ideje igre, uključujući i potpuno otvorenom svijetu, veliki broj strani gosti i zemljište savršeno osmišljen trgovinskog sustava, pa čak i na bogatom arsenalu oružja. Gaaktika na vatru 2 ima sličnu priču nakaze, gdje su se pojavili beskrupulozni stranci nije vijest zna gdje, i napadaju sve i svakoga na putu. Vi ćete postati, po želji sudionik naravno posebno stvoren entitet, koji će se za razliku tajanstvenog neprijatelja i traže svoje slabosti, istraživanje galaktičkog vijesti na svakog od planeta i svemirskih baza, gdje ste uspjeli sletjeti.

Gameplay

U početku, dobivamo u cilju Malo svemirski brod, koji se može kupiti cijeli niz dodatnih dijelova ili ruku, ali u nekom trenutku će se morati razmišljati o promjeni osnovni brod kao nosivost i oklop će zaostajati neprijateljske opreme. U početku imaju puno letjeti po pristupačnim dijelovima galaksije, obavljanje jednostavnih poslova i istodobno pritorgovyvaya oskudna roba. Više ili manje ozbiljno popunjen njegovi ratni brod oružja i obrambeni sustavi će prijetiti i borbene misije Galaxy on Fire 2. Jednostavna kontrola borbene jedinice, koja nudi igre Galaxy on Fire 2 neće uzeti puno vremena za ovladavanje njime. Glavna stvar je da se presele što je brže moguće, udaljava od snimki neprijatelja te izazvati dramatične protunapade. Glavna taktika će biti nepromjenjiva, međutim, napad s dalekometnim puškama onesposobiti neprijateljske potisnika i konačnu brzinu izvršenja broda lišenom melee oružja.

Misija

Ponekad prisiliti proveo na letu iz jednog zvjezdanog sustava u drugi i konstantne borbe neodoljiv izgledi, čak ne mogu opravdati troškove popravka broda, ranjenih neprijateljskih laseri i projektila, ali u većini slučajeva, nagrada će biti ugodan za oči i pustite da se kupi novi moduli , pa čak i brod.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more