Oznake

Igra ratnika

Alternativna imena:

Game of Warriors strategija obrane tornja TD. Možete igrati na Android uređajima. Ovdje ćete pronaći visokokvalitetnu 3D grafiku. Igra je dobro ozvučena, glazba nije dosadna.

Priča se odvija u čarobnom svijetu.

Ovaj put vaš će zadatak biti zaštititi ljude koji se nađu u strašnoj situaciji. Ostaci ljudske civilizacije protjerani su iz njihovih zemalja od strane saveza zlih kraljevstava. Morate postati heroj koji će pomoći ljudima da se pretvore u moćne ratnike i poraze sile zla.

Ovo je težak zadatak, dug je put do njega:

  • Nadogradite svoje borce
  • Povratite zemlju pobjedom nad neprijateljima
  • Otključaj heroje
  • Naučite vještine koje će vam pomoći u odbijanju neprijateljskih napada

Ovo je skraćeni popis zadataka koje ćete obavljati tijekom igre, ali prije nego što počnete, prođite kroz malu tutorial misiju.

Bitke koje će se voditi protiv četiri rase tame:

  1. goblini
  2. kostura
  3. worgen
  4. orci

Porazite četiri vojske zla kako biste vratili svjetlo u svijet mašte.

Borbenih operacija će se voditi na različitim teritorijima s različitim tipom terena. Planirajte svoju obranu unaprijed koristeći rute kretanja neprijateljskih trupa.

Postavite napadačke jedinice na položaje gdje će domet paljbe biti širi.

Pokušajte usporiti kretanje neprijatelja na tim mjestima kako biste blokirali put pješačkim jedinicama.

Heroj koji prati vaše vojske u svakoj misiji može uvelike ojačati vaše ratnike ako ih postavite na pravo mjesto.

Svi vaši borci mogu dobiti nove sposobnosti kako stječu iskustvo i prelaze na razinu. Na primjer, mogu nanijeti štetu na velikom području ili usporiti, zamrznuti neprijatelje.

Protivnici su različiti, neki od njih mogu biti osjetljivi na fizička oštećenja, drugi na magiju. Njihova brzina se također može razlikovati.

Tijekom bitke vrlo je važno naučiti kako brzo donositi ispravne odluke i pobjeda će biti vaša.

Morate odabrati taktiku prije bitke. Obično je ispravnije prvo postaviti što više ratnika na put neprijateljskih jedinica i tek nakon toga krenuti u njihovo poboljšanje.

Ne bore se samo ratnici protiv neprijatelja. Vaš general također može nanijeti štetu.

Odaberite potrebne vještine između 15 aktivnih i 3 pasivne vještine. Odlučite koji su najučinkovitiji i najbolje odgovaraju vašem stilu igre. Nisu sve vještine dostupne odmah. Trebat će vremena da dobijemo one najmoćnije. Korištenje ovih sposobnosti treba biti rezervirano za trenutke kada ima puno neprijatelja i kada je vašim ratnicima teško.

Dok raspoređujete svoje jedinice, uzmite u obzir karakteristike neprijatelja s kojima ćete se boriti. To se vidi prije bitke. Upamtite, ne mogu svi vaši ratnici napasti leteće protivnike.

Možete igrati Game of Warriors čak i bez interneta, ova značajka je korisna na mjestima gdje vaš operater nema pokrivenost.

Game of Warriors možete besplatno preuzeti na Android slijedeći vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati odmah i srušite neodoljive izglede!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more