Oznake

gamedec

Alternativna imena:

Gamedec je nevjerojatno zanimljiva izometrijska igra uloga. Prekrasna grafika u stilu cyberpunka zadovoljit će igrače, glazba je dobro odabrana, a glasovna gluma likova je visoke kvalitete.

U ovoj igrici postat ćete detektiv koji istražuje zločine u virtualnim svjetovima.

Odmah nakon što počnete, bit ćete poučeni pravilima igre na tako suptilan način da nećete ni primijetiti da je to bio tutorial.

Vidjet ćete ne uobičajeni način istraživanja kibernetičkog kriminala, ovdje ćete doslovno putovati kroz virtualne svjetove pod maskom karizmatičnog detektiva i tražiti počinitelje zlodjela.

Događaji se odvijaju u Varšavi u 22. stoljeću. U tom se trenutku virtualni ili stvarni svijet ne razlikuje puno, i zato su bili potrebni detektivi organizacije Gamedek, jer su svi poroci čovječanstva iz stvarnosti iscurili u virtualne svjetove. Vi ste jedan od detektiva čija je dužnost održavati red i pronaći krivce.

U ovoj igrici vaš lik neće imati dosadan život:

  • Istražite zločine
  • Istražite virtualne svjetove
  • Donesite odluke koje će odrediti tko će biti vaš lik
  • Nadogradite vještine po svom izboru

Ovdje možete igrati kako želite, igra će donijeti sve vaše odluke i oblikovati karakter lika ovisno o vašim postupcima. Ova je igra slična stolnim kartaškim igrama.

Način na koji stvarate glavnog lika određuje stav onih oko njega. Upoznat ćete mnoge stanovnike, neki od njih će biti neprijateljski raspoloženi prema vama, neki su prijateljski nastrojeni i to ovisi o karakteru heroja.

Zločina u virtualnim svjetovima nema ništa manje nego u stvarnim i svi zahtijevaju drugačiji pristup. Rješavajte probleme u svom jedinstvenom stilu i razvijajte samo one vještine koje odgovaraju vašim željama.

Mnogo prekrasnih cyberpunk krajolika očekuje vas u igri. Atmosfera je nevjerojatna i možete uživati u svakom trenutku. Protagonist je vrlo karizmatičan, te pomalo podsjeća na legendarne detektive iz 19. stoljeća.

Većina slučajeva su prilično teške zagonetke u kojima ćete morati upotrijebiti zapažanje, domišljatost i dedukciju da pronađete krivce. Ponekad stvari mogu biti vrlo komplicirane, ali ćete to sigurno moći shvatiti, jer u Gamedeku ne uzimaju bilo koga kao detektive.

Možete komunicirati sa svima. NPC-ovi mogu komunicirati s vama kako bi vam pružili vrijedne tragove ili vas uputili u pravom smjeru istrage.

Prije svega, ljubitelji zagonetki i zagonetki koji žele biti na stranicama svog omiljenog detektiva voljet će igrati Gamedec.

Ono što igri nedostaje je akcija. Nema pucnjave i potjere, samo mentalna aktivnost bez žurbe. Stoga, ako volite brze igrice, možda biste trebali igrati nešto drugo, ili probati ovu igru, pa možda otkrijete novi žanr.

Gamedec besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Instalirajte igru sada i okušajte se kao Sherlock Holmes čak iu virtualnom svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more