Oznake

Gameglobe

Alternativna imena: Gameglobe

Game Gameglobe je mješavina žanrova Akcija, Avantura, TPS, Quest, Racing. Ali u suštini, igra Gameglobe je veliki urednik s velikim brojem različitih alata, tako da svatko može ostvariti svoje ideje, možete stvoriti i odmah nakon stvaranja igre u svojoj kreaciji, ostvariti svoje ideje, to je ono što vas ova igra stimulira. Možete igrati online igru ​​Gameglobal potpuno besplatno jer je stvorena u načinu rada F2P (FreetoPlay).

Za početak u Gameglobalplay morate imati računalo s ovim sistemskim zahtjevima:

 • procesor CeleronDual-Core 1. 6GHz ili više;
 • grafička kartica gef ili 8800 GS ili veća;
 • RAM 1 GB ili više;
 • operativni sustav WindowsXP ili novije verzije;
 • mjesta na tvrdom disku od najmanje 2 GB;
 • DirectXDX 9;
 • internetska veza;
 • tipkovnica;
 • mysh.

Ako vaše računalo ima te karakteristike, vaš sljedeći korak bit će registracija za Gameglobe:

  1. Idite na stranicu ig2 Gameglobe;
  2. u gornjem desnom stupcu u stupcu Uključeno korisničko ime unesite svoje ime za igru:
  3. će zapisati lozinku i zapamtiti je:
  4. Unesite svoju email adresu;
  5. prihvaća ugovore o autorskim pravima klikom na kvačicu;
  6. pritisnite veliku zelenu tipku ispod Signup;
  7. slijedite upute i preuzmite klijent za igre;
  8. Unesite svoje podatke i započnite avanture koje sami kreirate.
Da biste stvorili svoj svijet, igru ​​sa svojim prekrasnim poljima i prirodom, predstavljen vam je ogroman skup alata za stvaranje šuma, cesta, slapova, špilja, prepreka, pustinja, snježnih livada i mnogo, mnogo više očekivanja vaše mašte. Napravite skripte, pišite priče, napravite nezaboravan lik i podijelite ga s drugim ljudima. Svatko od nas je oduvijek sanjao o stvaranju vlastite igre, to je sigurno, a to je postalo moguće s igrom Gameglobe.

Stvaranje svijeta kojim možete upravljati svojim karakterom. Razmotrimo kako kontrolirati svog heroja. Vrlo je jednostavno kretati se svijetom koristeći poznate tipke W S A D (gore, natrag, lijevo, desno) za pomicanje sa strane tipkama Q E. Za skok koristite razmaknicu ili desnu tipku miša. Lijevi gumb služi za udaranje i interakciju s objektima okoline, također hvatajući uže, možete pomicati tipke za kretanje i R F da se popnete uz pomoć užeta ili siđete.

U igri Gameglobe postoje vozila, kao što su: SUV, saonice, kamion i snowboard. Upravljanje njima nije teško. Da biste ušli u automobil, pritisnite lijevu tipku miša prema gore, za kretanje koristimo tipke W S A D Ručna kočnica u igri je pričvršćena na gumb razmaknice za izlaz iz vozila.Koristite gumb TAB za ubrzavanje, pritisnite W i S za kočenje. Upravljanje svim prijevoznim sredstvima je uobičajeno, tako da možete shvatiti kako voziti snowboard, kamion i saonice.

Posjetite stranicu, registrirajte se i napravite igru, remek-djelo, avanturu, svoj svijet s nevjerojatnim likovima, zlikovcima. Igranje Gameglobe besplatno daje vam priliku da stvorite svoju igru ​​i podijelite je s prijateljima i zajednicom. Gameglobe. Budite jedinstveni i činite ono što ste željeli dugo vremena. Ovdje vas čekaju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more