Oznake

Ganja Wars

Alternativna imena: Ganja Wars

Online igre GanjaWars - besplatna browser based strategija igra uloga kategorija RPG. Virtualni kopija gangster svijetu razvio OOO "MediaSite." Unatoč trkački naslov GanjaWars online ne prihvaća ilegalne droge i potiče ljude da ih koriste. U 2003, on-line igre je vodeću poziciju u mrežu, a od tada je njegova ocjena ne opada. Sve to zahvaljujući originalnosti projekta, koji je u stanju zainteresirati mnoge igrače. Prljavi, surovi svijet kriminala vas sudionik u krvave pucnjave i mafijaških obračuna. GanjaWars online igre - ovo je jedinstvena prilika da ostvari svoje strateške sposobnosti, pokazati svu hrabrost i vještinu da pokažu borbene sposobnosti. Dođi u ovoj prljavoj svijetu za opstanak u njemu i pomoći u uspostavi GanjaWars registraciju. Ova igra je dostupna za skoro sve, zahvaljujući nepretenciozan zahtjevima sustava:

1) Operativni sustav Windows 2000, XP, Vista

2) Procesor Intel Pentium sam 200MHz

3) Memorija 32 MB

4) Neka grafička kartica nije potrebna

5) internetska veza

Za početak GanjaWars igrati, ne morate preuzeti i instalirati igru ​​klijenta. Pridružite nam se u igri GanjaWars - to je samo popunjavanjem obrasca za registraciju. Potrebno je unijeti sljedeće podatke:

1) Naziv igra lik

2) Muški i ženski spolni

3) stvaranje lozinku (potvrđeno od strane ponovnog uvođenja)

4) Broj slika naslikanih strane profesionalnih dizajnera

Registracija GanjaWars nakon uvođenja potrebnih podataka nudi i odabrati oružje koji želite pokrenuti igru. Predložene karakterizacija možete pročitati u istom prozoru. Dakle, možete uzeti dva ili Makarov pištolj ili pušku Kalashnikov, snajpersku pušku, ili "mini" Dragunov ili Winchester 1200 sačmaricu. Definira se žuri, i naprijed - uronite glavu u bijesan događaja gandzhubasovskih ratovi.

PvP sustav sastoji se od sljedećih bitaka:

- Tekst borba

- Grafički bitka

- Quest War

Tekst boriti najlakši i kratko. Internet protok prometa je vrlo mala. Primjena taktike ovdje je gotovo nemoguće.

U grafičkom bitku već može biti na ekranu gledati igrača. Grafika promiče realnu percepciju borbi, i još mnogo toga zanimljiva borba grafički tekst. Možete dobiti priliku ostvariti svoje strateške planove. Borba komplicirane prepreke, ali su također dostupne razne skloništa.

Quest ratovi su se borili na udaljenom otoku koji je pod zaštitom od neprijatelja. Ali, ako ste se odlučili da se pridruže borbi i izašao iz njega pobjednika, dragocjenosti i novu razinu postane tvoja legitimna nagrada.

U to igrati igru ​​online GanjaWars, mogu sudjelovati u takvim skupinama bore kao pojedinačne borbe (protivnik odlučite sami), dvoboj (igrano - zabrani izmicanje), zajednički (do 30 članova), ulica (Cilj - domogao novca, iskustva i vještine bodova), napad na imovinu (dva sindikata jedni protiv drugih).

Naravno, igraju GanjaWars nenaoružani nemoguće. Izbor ovdje je vrlo širok:

- Gun

- Snajperske puške

- Automatski

- Pištolji

- Shotguns

- Grenade

Čini puno pucnjavu. Zbog toga nekoliko metaka sve točno, čak i nanose štetu neprijatelju ode.

Snajper može ponovno otvoriti vatru, ali vrlo moćan. Prednost ovog oružja je sposobnost da puca iz daljine i prodrijeti bilo koji oklop.

Automatski je križ između strojnicom i snajperom. Također vrlo učinkovit oružje.

Pištolji može postati razornu moć u pravim rukama. Pogotovo jer je u svakoj ruci, možete uzeti jednu pušku da ih koristiti istovremeno.

Shotguns čak imaju mali raspon, ali su neophodni u gužva.

Grenade također koristi iz neposredne blizine, ali u jednom kadru pogodi više neprijatelja.

Osim oružja, GanjaWars online igra omogućuje igračima posjeduju predmete moderne komunikacije i prijevozna sredstva. To može biti mobilni telefon, automobil, brod i još mnogo toga. Te stvari se povećati borbena svojstva karaktera.

Naravno, ništa što ne bi bilo na sve. Stoga, kako bi se kapital na potrebnim stvarima i pristojan streljiva Rasporedi raditi, ili ići na trgovinu. Ekonomska komponenta igre podrazumijeva različite vrste nekretnina. Ti objekti služe kao rudarstva, prerađivačke i prerađivačke industrije. Za početak akumulirati neki kapital, to bi trebalo raditi u rudnicima, tvornicama ili trgovanje terminala. Vaš rad će biti plaćeni po satu. Postoji šansa da otpahat staviti, možete kupiti svoj pothvat. Potrudite se utvrditi njihov posao da dobije moć i utjecaj u podzemlje.

Igrati igru ​​online GanjaWars ćete, kreće kroz razine. U početku, vaše šanse za jednostavno minimalna. Na primjer, od tri vrste borbe, možete koristiti samo tekst. Do razine 5 ima mali izbor mjesta koje rade na minu urana, a to je posao od posla, vidite, nije lako. No, s povećanjem razine mijenja radikalno. Nove perspektive. Već po karakteru 10. razini pravu kvalitativno promijeniti. Tako možete, primjerice, sada su i sami odabrati koji se bore za sudjelovanje. Uostalom, oni postanu dostupni. Također je moguće da se pridruže sindikat.

Da bi početi igrati odmah i uvjerite se GanjaWars - pristojan igra za jake, pametne, podebljano, odlaznih ljudi koji ne panika poteškoće. Uživajte i biti ponosan na svoja postignuća! Neka sreća nikada odvratiti od vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more